Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Grób nieznanego żołnierza
Schabik • 2012-10-31, 6:54
Taka moda na wstawianie jakichś pojebów "tańczących" jakieś gangnam style i inne gówna w czasie huraganu Sandy, to i ja się dołączę, ale jakimś takim wg. mnie bardziej pozytywnym akcentem.

Dodam, że na tym grobie warta jest trzymana bez przerwy od 1948 roku.
Zgłoś
szefooo 2012-10-31, 17:06 1
Na prawde nikt nie dostrzega w tym nic pozytywnego? Przecież kolesie stoją w deszczu. No k🤬a.

podpis użytkownika

ironią w ryj
Zgłoś
canon91 2012-10-31, 21:17 1
sedroo napisał/a:

zdychaj lewaku

zdychaj faszysto
Zgłoś
kosciej 2012-10-31, 22:28
Polacy przynajmniej maj ą jakiś dach , amerykanie nie wymyślili
Zgłoś
Dża 2012-10-31, 23:24 2
Moi pradziadowie ginęli za to, żeby waszych matek teraz nie r🤬ał brudny niemiec.

Co za ignorancja. Teraz ludzie mają w dupie głęboko przynależność narodową i historię. Przypomnicie sobie o niej, jak wasze córki i matki wyp🤬oli syfiasty szeregowiec frontowiec z Rosji.

Pamiętajcie - Historia lubi się powtarzać.

Teraz jest miło i przyjemnie. Bo k🤬a siedzicie w domu, pod spódnica mamy i nie wiecie co się na świecie wyrabia.

Wejdziecie na HARDA i się będziecie podniecać, że nie mierzi was widok roztrzaskanej głowy. Są kraje, gdzie takie widoki są codziennie na ulicy. Tylko, że ta rozj🤬a głowa może być twoim bratem lub ojcem.

C🤬j wam w dupę. W razie potrzeby wolę walczyć o wolność, niż pozwolić aby zaborca zagarnął mój język i kulturę.

Pakujcie w samochody, samoloty i idźcie cwaniakować gdzie indziej.

Nie jestem popieprzonym nacjonalistą, ale nie zdzierżę też srania we własne gniazdo. Nie jestem za nienawiścią, ale historię trzeba znać i szanować. Szanować inne narody, ale też i uważać na swoje interesy. K🤬a w 1939r. też mieliśmy sojuszników. Ale do rozdawania ulotek, bo walczyć nie było komu.

SZACUN DLA ŻOŁNIERZY. NA POSTERUNKU BEZ WZGLĘDU NA OKOLICZNOŚCI.

Do reszty ignorantów: Za dobrze w dupach macie.
Zgłoś
d................Z 2012-11-02, 8:14
NafazowanyKoleś napisał/a:

Sprawdź temat ile zarabia taki żandarm, oni nie są poj🤬i, to biznesmeni.

A są tam po to, by w razie wu kiedy taki debil jak ty bez pamięci i przeszłości podejdzie narysować na pomniku k🤬sa - wyp🤬olić go mordą w glebę, a jak będą jakieś problemy zamienić w sito

No to sie zdecyduj dziecko czy to sa biznesmeni czy patrioci, bo mi to zalatuje hipokryzja.

bujaszaka napisał/a:

Tak tępego, ograniczonego umysłowo i ignoranckiego komentarza jeszcze tu nie przeczytałem. Gratulacje, jesteś nominowany, a teraz idź uczyć się do egzaminu, bo kwiecień już niedługo.

Co? tez nie zdales kursy na wozek widlowy?
Zgłoś
k................2 2012-11-09, 17:31
Dża napisał/a:

Moi pradziadowie ginęli za to, żeby waszych matek

Dża napisał/a:

Przypomnicie sobie o niej, jak wasze córki i matki

się Pan spiąłeś się... weź poluzuj zwieracza, bo Ci na zdrowie zaszkodzi.

Ps. Twój dziadek sam o Polske nie walczył wiec z łaski swojej wyp🤬alaj z takimi porównaniami, bo to właśnie przez takich ludzi jak Ty chce się rzygać w tym kraju. JA, MOJE no i MOJA MOJSZOŚĆ (a nie twoja twojszość) rozp🤬ala Polske bardziej niż jakikolwiek zaborca. chcesz leczyć swój kraj, to zacznij od siebie
Zgłoś