I tak własnie sobie wyobrażam pogrzeb tuska
szpadlem po mordzie i gnojem obsypać

ale co w tym dziwnego szedł front oni tam mieli czas i możliwości chować poległych przysypali żeby nie śmierdziało i tyle a karabinów ci u nich dostatek był

Jak dobrze ze ja zawsze rozwijam te zdjęcia,tak to bym połowy nie zrozumial

Następny pojeb. Bo przecież byłeś, doświadczyłeś, tak? Tam nie było czasu żreć a ty mi mówisz o pogrzebach? Idź się rozbiegnij i w drzewo jebnij. Kolejny wychowany na hamerykańskich programach.
Daj se luz chłopie jak nie wiesz o czym mówisz. Może i piwek kilka zarobisz od tych, co z założenia nienawidzą moskali. Historii i faktów nie zmienisz.
Nie mieli k🤬a czasu ani środków.
Daj se luz chłopie jak nie wiesz o czym mówisz. Może i piwek kilka zarobisz od tych, co z założenia nienawidzą moskali. Historii i faktów nie zmienisz.
@up kacapy były małpami z syberii i mongolii a nie ludźmi to czemu po nich oczekiwać ludzkich zachowań. Czemu moderacja nie reaguje na wycieczki osobiste tego osobnika? Regulamin obowiązuje wybiórczo? Czy od niedawno będziemy tolerować na tym portalu rejdżo-ludków?

zincum napisał/a:
Następny pojeb. Bo przecież byłeś, doświadczyłeś, tak? Tam nie było czasu żreć a ty mi mówisz o pogrzebach? Idź się rozbiegnij i w drzewo jebnij. Kolejny wychowany na hamerykańskich programach.
do kogo ty to wogole piszesz? bo tak troche bez ladu i skladu wylewasz z siebie slowa ale nie za bardzo wiadomo o co chodzi

Taa, ciekawe, ruski żołnierz i ani butów ani karabinu mu nie zabrali po śmierci? I to nie naśmiewanie się z kacapów (może trochę), ale to dziwne- na pozowane zdjęcie to za kiepska ta mogiła, a na prawdziwe.. no już mówiłem.

Qwik5 napisał/a:
Specjalna orka mianowicie ziemia,komunista,ziemia,komunista
Ciekawy pomysł, ale co najlepsze to Komuniści byli pionierami w jego wykonaniu - tak właśnie to wyglądało w Kozielsku, Starobielsku, Ostaszkowie ... ziemia, oficer, ziemia, oficer ...