Jestem albańskim wirusem komputerowym, ale z uwagi
na słabe zaawansowanie informatyczne mojego kraju
nie mogę nic Ci zrobić.
Proszę skasuj sobie jakiś plik i prześlij mnie dalej.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-01, 20:04
konto usunięte
2013-02-01, 20:07
konto usunięte
2013-02-01, 20:45
Słodki Jezu, ten tekst ma z 15 lat....
@up
Dlatego mam linux'a x] ZERO wirów i żadnego syfu
ale jesteś zajebisty admix
To naprawdę słaby wirus. Najpierw skasuj plik a później go prześlij ?!
konto usunięte
2013-02-02, 8:32
@Admix
Zero wirów i żadnego syfu. Pewnie też nic się nie zacina. Ale jak ma się coś zacinać, jak mają być wirusy skoro żaden program nie działa na Linux-ie?
Ostatni raz ten kawal czytalem w CD-Action.
konto usunięte
2013-02-02, 8:48
mestrem napisał/a:
@Admix
Zero wirów i żadnego syfu. Pewnie też nic się nie zacina. Ale jak ma się coś zacinać, jak mają być wirusy skoro żaden program nie działa na Linux-ie?
Jeśli odpalałeś programy na windowsa pod linuksem, to rzeczywiście ci mogą nie działać. Ale to nie jest wina systemu, tylko klasyczny
PEBKAC .
Swego czasu nawet serwery Microsoftu hulały na linuksie, nie wiem jak jest teraz.
@~rrdzony
To wina użytkowników, że programiści nie piszą programów na Linuxa?? Skoro nie ma programów, to nie ma zainteresowania tym systemem wśród użytkowników. Owszem, różne narzędzia informatyczne, do programowania itp. na Linuxie są, ale 99% użytkowników komputerów nie jest informatykami, tylko używa go do pracy w zupełnie niezwiązanych z informatyką dziedzinach, a tam albo absolutna pustynia, albo jakieś nędzne ochłapy zabugowane, niekompatybilne, niedziałające.
konto usunięte
2013-02-02, 10:01
konto usunięte
2013-02-02, 10:37
Dobrze, kumamy, macie linuksa, jesteście tacy alternatywni, ale nie musicie się tym chwalić, zdrowe społeczeństwo używa Windowsa i też nie ma żadnych wirusów, bo nie ściąga głupot, nie wchodzi na podejrzane strony i ma płatny antywirus. No i wszystkie gry i programy na dodatek działają