👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dokladnie wczoraj mialem to badziewie i powiem ze przywracanie systemu dziala tak samo efektywnie i jest duzo szybsze...

trzeba byc debilem zeby cos takiego zlapac. nigdy nie uzywalem firewalaa/antywirusa nawet windowsowy zablokowany i nigdy nic z kompem nie mialem. jedynie spybot search&destroy.
no chyba ze akurat jestes milionowa osoba na stronie i wygrales ipada to zrozumiale ze klikneles:D
no chyba ze akurat jestes milionowa osoba na stronie i wygrales ipada to zrozumiale ze klikneles:D
Przywracanie systemu jest nieco szybszym sposobem na to aby pozbyć się badziewia
Swoją drogą ciekawe na jakich stronach złapałeś syfa
Edit: Widzę że śniegu był szybszy
piwo Ci za to

Swoją drogą ciekawe na jakich stronach złapałeś syfa

Edit: Widzę że śniegu był szybszy

Kiedyś takiego wirusa złapałem na firmowym komputerze - w jaki sposób ? poprzez thunderbirda, która ściągała pocztę no i ściągnęła jakiś dziwny spam - format systemu ze względu na dane na komputerze nie wchodził w grę pomógł dopiero antimalware-bytes i ręczne zmienianie kody w rejestrze :]
@orzechccc,
Nie zdarzyło ci się nigdy przez przypadek nie trafić w krzyżyk, tylko w reklamę ?
Nie zdarzyło ci się nigdy przez przypadek nie trafić w krzyżyk, tylko w reklamę ?

zdarzylo ale jesli nie akceptujesz apletow/activexow i tak dalej to nic Ci sie nie ma prawa stac. No chyba ze ustawiles autoakceptacje albo uzywasz jakies glupiej przegladarki....
to wasz kochany system okienkowy umożliwia takiemu badziewiu działanie. Windows jest dla ludzi którzy albo nie korzystają z komputera wcale albo wiedzą co klikają. zmieńcie system na normalny (polecam linuksa) i nie będziecie musieli zastanawiać się, czy to co klikacie jest bezpieczne.

Najlepszą metodą którą stosuje to jest odwirusowanie, dysk zrobić na zewnętrzny i użyć GData.

@up nie operowalem w linuxie (raz w botowalnym jak musialem sie odstac na dysk windowsa zabezpieczonego) ale z tego co czytam to obluga nie jest najprostsza:D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie