no chyba ze akurat jestes milionowa osoba na stronie i wygrales ipada to zrozumiale ze klikneles:D

Swoją drogą ciekawe na jakich stronach złapałeś syfa

Edit: Widzę że śniegu był szybszy

podpis użytkownika

Nie zdarzyło ci się nigdy przez przypadek nie trafić w krzyżyk, tylko w reklamę ?

podpis użytkownika
"śmierć, ból i cierpienie to kwestia przyzwyczajenia"

trzeba byc debilem zeby cos takiego zlapac. nigdy nie uzywalem firewalaa/antywirusa nawet windowsowy zablokowany i nigdy nic z kompem nie mialem. jedynie spybot search&destroy.
no chyba ze akurat jestes milionowa osoba na stronie i wygrales ipada to zrozumiale ze klikneles:D
debilem ? Pierwsze lepsze forum było zaj🤬e płaczem o ten wirus.Otwarłem z 20 zakładek , kiedy wyłączyłem wszystkie , wtedy te gówno się pojawiło.Czytałem że to wp🤬la się przez źle zabezpieczone strony, też nie miałem antywirusa.Poradziłem sobie sam przez ściągnięcie combofixa,później wyczytałem że byle jakie użycie może się skończyć źle dla windowsa , c🤬j z tym , mi pomogło i działa dobrze , jest pare śmieci w regu ale sram na to.

to wasz kochany system okienkowy umożliwia takiemu badziewiu działanie. Windows jest dla ludzi którzy albo nie korzystają z komputera wcale albo wiedzą co klikają. zmieńcie system na normalny (polecam linuksa) i nie będziecie musieli zastanawiać się, czy to co klikacie jest bezpieczne.
Linux jest świetny - czasem z niego korzystam. Ale nie miłosiernie wk🤬ia mnie jak ściągam jakąś wtyczkę, uaktualnienie, beryla czy cokolwiek i nagle umiera całe środowisko 'x' i widzę czarny ekran

Linux jest świetny - czasem z niego korzystam. Ale nie miłosiernie wk🤬ia mnie jak ściągam jakąś wtyczkę, uaktualnienie, beryla czy cokolwiek i nagle umiera całe środowisko 'x' i widzę czarny ekran![]()
Ctrl+Alt+F2 logujesz się jako root. Następnie init 3 (ubija X`y) potem init 5 i wracasz poprzez Ctrl+Alt+F7 pod X`y.
Jest to jedna z najpopularniejszych możliwości ale nie koniecznie musi zadziałać u Ciebie.
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców