CrazyEdek napisał/a:
Gruba na dachu
Zaraz się zlecą sadolowe niedojeby z tekstami; że wcale nie jest gruba tylko w sam raz i że jest zajebista i właśnie tak wyglądają zdrowe dziołszki (patrz hard z tłustym zwisem).
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
KapejloneK napisał/a:
Zaraz się zlecą sadolowe niedojeby z tekstami; że wcale nie jest gruba tylko w sam raz i że jest zajebista i właśnie tak wyglądają zdrowe dziołszki (patrz hard z tłustym zwisem).
Facet nie pies żeby na kościach leżał. Por🤬asz trochę to zrozumiesz

podpis użytkownika
czarna fortuna
KapejloneK napisał/a:
Byłem kiedyś z laską 175cm/49 kg. Same kości, brak cycka, brak dupy. Nie było się do czego przytulić a r🤬anie w pozycji na misjonarza to o miednice cały czas się obijałem.
Zresztą tak jak napisał mój przedmówca. : " Facet nie pies żeby na kościach leżał. Por*chasz trochę to zrozumiesz"
skywalker75 napisał/a:
Facet nie pies żeby na kościach leżał. Por🤬asz trochę to zrozumiesz
Nie ma takiej ilości alkoholu, by normalny chłop rzucił się na trzodę chlewną. No chyba, że metylowy

PanKukuruźnik82 napisał/a:
Byłem kiedyś z laską 175cm/49 kg. Same kości, brak cycka, brak dupy. Nie było się do czego przytulić a r🤬anie w pozycji na misjonarza to o miednice cały czas się obijałem.
Współczuję, ale leczenie traumy gnojowicą to nie jest najlepszy pomysł. Ostańcie z bogiem panie samolocie

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Najbardziej to szkoda mi tego piwa
- Karol Strasburger
podpis użytkownika
Wchodzi kogut do łazienki a tam zakręcone kurki- Karol Strasburger
Fajna locha, taka nie za mądra. Byłoby lepiej gdyby dwa złamania otwarte się pojawiły. Locha ma szczęście kwiiik
CrazyEdek napisał/a:
Pokazuje swe umiejętności.
umiejętność primo ultimo to obesrać ścianę w locie