teraz troche filozoficzne pytanie, lepiej wkladac leb w dupe, czy miec wkladany leb w dupe ??
podpis użytkownika
ble ble
Sprawdź obie opcje i podziel się wnioskami.
… sarkazmu się chwyta.
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.
FryzjerZG napisał/a:
teraz troche filozoficzne pytanie, lepiej wkladac leb w dupe, czy miec wkladany leb w dupe ??
to jest tzw. subtelna różnica...

Nie dziwie się że nie może wyleźć ... miejsce orki jest we wodzie .
A dodatkowo koleś to samobójca , jak by jej się zebrało na bąka to by go zagazowała albo łeb mu w jej dupsko wejdzie .
A dodatkowo koleś to samobójca , jak by jej się zebrało na bąka to by go zagazowała albo łeb mu w jej dupsko wejdzie .
Morświn p🤬lony. K🤬a takich to ja za ludzi nawet nie uważam, zaj🤬bym strzałem w otłuszczony mózg, pokroił, wj🤬 do zamrażarki i miałbym na zimę. Trzeba wprowadzić prawo zezwalające na ubój p🤬lonych tuczników.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

k🤬a.. chyba coś przegapiłem na Discovery... od kiedy to słonie morskie łażą po drabinie?

po co ona tam wchodziła skoro wejście po drabinie to akurat najłatwiejsze ?
androgenius
i wprowadzić prawo na bezskutkowy odstrzał psycholi
androgenius
i wprowadzić prawo na bezskutkowy odstrzał psycholi
Rozumiem że można być grubym ale żeby k🤬a nie umieć wejść po drabince to naprawdę trzeba być życiową ofermą
jeszcze sie k🤬a grubas osrany smieje! to bylo zalosne grubiasie! nienawidze grubasow bo smierdza i sa zalosni! haha:-D