Przecież on niczym jej nie obraził ani nie zwyzywał. Za chwile k🤬a okaże się, że określenie gruba to rasizm Fat Lives Matters:))
sensualna napisał/a:
Zwykły c🤬j z kamerką który celowo rozkręcił tą akcje. Jak można specjalnie kogoś wyzywać i upokarzać tylko po to żeby dla swojej atencji wstawić to do internetu. Po aparycji jego współtowarzyszy i jego dziarach można wnioskować że to zwykły brudas z woodstocku
Gruba pijesz
Piwko leci
Kraków, moje miasto.
Jakby siedziała w domu to nie miałaby problemu
Tak na wszelki wypadek

Kraków, moje miasto.

Jakby siedziała w domu to nie miałaby problemu

Tak na wszelki wypadek
Pokolenie zj🤬ych streamerów...niedługo pewnie będzie zęby zbierał z podłogi
Sam miałem problem z nadwagą i w c🤬ju bym to miał że mnie jakiś cipek "gruby" nazwał. No ale po kobiecie innej reakcji się nie spodziewałem, one nie mają dystansu do siebie, bo tak przez wieki się utrwalaliśmy w kobietach przekonanie że im nic nie wolno zrobić, bo mają c🤬kę.
Stara szkoła mówi żeby traktować kobiety jak damy, więc nie dziwcie się reakcji, sami żeśmy do tego doprowadzili.
Dlatego mocno śmiechem jak koleś bezpardonowo jej doj🤬 tak w sumie
.
Stara szkoła mówi żeby traktować kobiety jak damy, więc nie dziwcie się reakcji, sami żeśmy do tego doprowadzili.
Dlatego mocno śmiechem jak koleś bezpardonowo jej doj🤬 tak w sumie

wszyscy pili,więc co się wydarzyło w pubie zostaje w pubie. Jestem zaskoczony ,że jeszcze nikt nie napisał ,że "ten dzisiaj już nie zliczy"