sensualna napisał/a:
Zwykły c🤬j z kamerką który celowo rozkręcił tą akcje. Jak można specjalnie kogoś wyzywać i upokarzać tylko po to żeby dla swojej atencji wstawić to do internetu. Po aparycji jego współtowarzyszy i jego dziarach można wnioskować że to zwykły brudas z woodstocku
To pokolenie zostało juz nazwane Milenialsi, są wyznawcami instagrama i tik toka, wspierajac to gówno sami dokładacie kamyczek to gnoju.
bzyk_bzyku napisał/a:
Stara szkoła mówi żeby traktować kobiety jak damy, więc nie dziwcie się reakcji, sami żeśmy do tego doprowadzili..
Stara szkoła spermiarstwa chyba.
Prawdziwa stara szkoła każe damy traktować z szacunkiem. Pretendenci do grona starej szkoły nie wiedzą, że p🤬da z automatu damą nie czyni i właśnie stąd tyle nieporozumień.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

J🤬a foka powinna z jedzenia zrezygnować na resztę życia jak 98% polek

Czaczek83 napisał/a:
ciekawe jak wygląda kamerzysta?
Jak się można domyśleć ryj ma taki, że lecząc kompleksy wyzywa innych

Za moich czasów z imprez nic nie wychodziło, zero. Teraz Wam współczuję takich kolegów z🤬bańców którzy filmują i upowszechniają . Ślicznych lasek nie ma kto porządnie zerżnąć, same pedały
To że nazwał laske grubą to tam c🤬j, kulture wynosi się z domu. Ale nagrywanie tego i cieszenie się z tego to już sp🤬olenie sugerujące że mału rozumek dorównuje wielkością małemu fiutowi.
Ciesze się że za moich pijackich czasów nie było telefonów z kamerami.
Ciesze się że za moich pijackich czasów nie było telefonów z kamerami.
Moje miasto ... takie piękne nocą.
Jak by kto pytał to akcja na polu : róg ulic Tomasza i Jana
Jak by kto pytał to akcja na polu : róg ulic Tomasza i Jana
Coraz większe dno intelektualne na sadolu, dno i dwa metru mułu.
Taki jest właśnie poziom kultury w j🤬e zdziczalej Polsce.
Specjalnie świadomie sprowokowal i wszystko nagrywał bo wiedział że laska dostanie k🤬icy.
Nie mówi się grubej babcie ze jest gruba bo dostają wk🤬ienia do białości tak jak laska nie mówi typowi że ma małego c🤬ja.
Takich rzeczy się po prostu nie robi.
A przecież w kraju gdzie jeszcze 30 lat tu jeżdżono na mułach na oklep i szczytem kulinarnego osiągnięcia są pierogi ruskie kultura osobista jest nowością do której polactwo podchodzi ostrożnie
-Ernest Hemingway
Specjalnie świadomie sprowokowal i wszystko nagrywał bo wiedział że laska dostanie k🤬icy.
Nie mówi się grubej babcie ze jest gruba bo dostają wk🤬ienia do białości tak jak laska nie mówi typowi że ma małego c🤬ja.
Takich rzeczy się po prostu nie robi.
A przecież w kraju gdzie jeszcze 30 lat tu jeżdżono na mułach na oklep i szczytem kulinarnego osiągnięcia są pierogi ruskie kultura osobista jest nowością do której polactwo podchodzi ostrożnie
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Imperator napisał/a:
Ślicznych lasek nie ma kto porządnie zerżnąć, same pedały
A gdzie je tu widziałeś?

TranzystorWyklęty napisał/a:
Jak się można domyśleć ryj ma taki, że lecząc kompleksy wyzywa innych
no to cos ci nie wyszło, bo gość jest przystojny czy tego chcesz czy nie
jagermalibu napisał/a:
no to cos ci nie wyszło, bo gość jest przystojny czy tego chcesz czy nie
A jakiej orientacji jest ten wydepilowany na klacie leżący przy świeczkach w wannie "pan" ?
O c🤬j, wypezlo stado bialych rycerzy, obroncow kobiet
Ci co obserwuja z usmieszkiem jak naj🤬a laska oklada chlopa a wtracaja sie w 20 kiedy chlop nie wytrzymal i oddal liscia. Zdechnijcie ;D
Poza tym, co do c🤬ja ? pomogl jej, moze tym razem po 10 piwach zje tylko 1 kebsa w drodze do domu ;D

Poza tym, co do c🤬ja ? pomogl jej, moze tym razem po 10 piwach zje tylko 1 kebsa w drodze do domu ;D