Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
willoo 2020-09-05, 2:25 2
ja p🤬le, co za zjeb - koledzy też widać takie same pojebusy
co nie zmienia faktu że dobry materiał !
browar leci
Zgłoś
mia 2020-09-05, 4:19 5
Wiewór napisał/a:

Nie mówi się grubej babcie ze jest gruba bo dostają wk🤬ienia do białości tak jak laska nie mówi typowi że ma małego c🤬ja.
Takich rzeczy się po prostu nie robi.

Masz małego c🤬ja przegrywie
Zgłoś
maniac83 2020-09-05, 7:43 3
Nie no muszę to napisać....
Z uwagi, że jest to u mnie w mieście, a sam mam dystans do siebie i potrafię w ten sposób żartować (moi znajomi o tym wiedzą i też mam koleżanki do których mówię gruba <szczególnie do jednej prawie anorektyczki>.)

Gdybym tam był to bym podszedł, krzyknął głośno przepraszam i powiedział tej dziewczynie ...'Wiesz ile razy ktoś mi mówił, że jestem wysoki (bo mam ponad 2m) i jakoś nigdy się nie wściekałem i nie krzyczałem, więc proszę wyjdź i idź być gruba gdzieś indziej....
Zgłoś
edmund 2020-09-05, 7:57 1
dobrze jej powiedział, a te baby widać że niedoj🤬e jakieś barówy,
niestety , ale większość bab ma upośledzone spojrzenie na rzeczywistość, a takie ,,kumpele,, pomagają im tkwić we wlasnej bańce absurdu
Zgłoś
Noside 2020-09-05, 9:08
Wiewór napisał/a:

Taki jest właśnie poziom kultury w j🤬e zdziczalej Polsce.
Specjalnie świadomie sprowokowal i wszystko nagrywał bo wiedział że laska dostanie k🤬icy.
Nie mówi się grubej babcie ze jest gruba bo dostają wk🤬ienia do białości tak jak laska nie mówi typowi że ma małego c🤬ja.
Takich rzeczy się po prostu nie robi.
A przecież w kraju gdzie jeszcze 30 lat tu jeżdżono na mułach na oklep i szczytem kulinarnego osiągnięcia są pierogi ruskie kultura osobista jest nowością do której polactwo podchodzi ostrożnie

Zawsze mnie bawią takie losowe steki inwektyw pisane przez zawiedzionych własnym życiem, poirytowanych przegrywów.
A od pierogów ruskich to się chamie odp🤬l. Jeden z tych, co to spalone na węgiel gówno nazywa "well-done".

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
boo 2020-09-05, 11:09 2
Powinna sie cieszyc, ze wogole ktos chcial z nia pic
Zgłoś
nocnydzienny 2020-09-05, 11:11 1
Gruba, pijesz?
Gapisz mi się na bebech?
Zgłoś
Wiewór 2020-09-05, 11:44
Noside napisał/a:

Zawsze mnie bawią takie losowe steki inwektyw pisane przez zawiedzionych własnym życiem, poirytowanych przegrywów.
A od pierogów ruskich to się chamie odp🤬l. Jeden z tych, co to spalone na węgiel gówno nazywa "well-done".

Ej żartowałem. Nie plakusiaj.
Wytrzyj smarki spod noska i głowa do góry.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
maaciek872 2020-09-05, 14:52 1
ten co to nagrywa pewnie stulejarz z dziada pradziada
Zgłoś
assam 2020-09-05, 16:59 3
i z czego głupia c🤬a robi dym? jak faceta nazwą grubym to jest ok? świnka chyba głodna była
Zgłoś
t0ffik1 2020-09-05, 17:20 2
sensualna napisał/a:

Zwykły c🤬j z kamerką który celowo rozkręcił tą akcje. Jak można specjalnie kogoś wyzywać i upokarzać tylko po to żeby dla swojej atencji wstawić to do internetu. Po aparycji jego współtowarzyszy i jego dziarach można wnioskować że to zwykły brudas z woodstocku

Nie zesraj sie tylko z żalu. Swoja drogą koleś jest niezły i chyba nam pokazał, że masz coś wspólnego z tym waleniem w filmie... WAGĘ grubasku!

Aha i ciekawi mnie skąd wiesz co ten koleś ma ubrane, że już oceniasz skad jest i jego wybór festiwali... Widać ból dupy sprawił, że tłuszcz ci się przelał na mózg tak jak temu waleniowi w filmie.

Edit - po sprawdzeniu jego kanału ewidentnie widać, że tak daleko mu do festawali pokroju Woodstock jak tobie do bycia zgrabną.
Zgłoś
maxs90 2020-09-05, 19:38 3
Dla obrońców grubej, jakoś w 0:30 słuchać w tle jak koleś mówi, że ona wcześniej go nazywała gruby a teraz się oburza
Zgłoś
craig133 2020-09-05, 22:02
sensualna napisał/a:

Zwykły c🤬j z kamerką który celowo rozkręcił tą akcje. Jak można specjalnie kogoś wyzywać i upokarzać tylko po to żeby dla swojej atencji wstawić to do internetu. Po aparycji jego współtowarzyszy i jego dziarach można wnioskować że to zwykły brudas z woodstocku

gruba pijesz? xD
Zgłoś
qwerq221 2020-09-05, 22:37
Coś pięknego
Zgłoś
agresor10 2020-09-05, 23:21
Nazwać kogoś chudym? NP. Nazwać grubym? I już problem..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie