co nie zmienia faktu że dobry materiał !
browar leci
Nie mówi się grubej babcie ze jest gruba bo dostają wk🤬ienia do białości tak jak laska nie mówi typowi że ma małego c🤬ja.
Takich rzeczy się po prostu nie robi.
Masz małego c🤬ja przegrywie
Z uwagi, że jest to u mnie w mieście, a sam mam dystans do siebie i potrafię w ten sposób żartować (moi znajomi o tym wiedzą i też mam koleżanki do których mówię gruba <szczególnie do jednej prawie anorektyczki>.)
Gdybym tam był to bym podszedł, krzyknął głośno przepraszam i powiedział tej dziewczynie ...'Wiesz ile razy ktoś mi mówił, że jestem wysoki (bo mam ponad 2m) i jakoś nigdy się nie wściekałem i nie krzyczałem, więc proszę wyjdź i idź być gruba gdzieś indziej....
niestety , ale większość bab ma upośledzone spojrzenie na rzeczywistość, a takie ,,kumpele,, pomagają im tkwić we wlasnej bańce absurdu
Taki jest właśnie poziom kultury w j🤬e zdziczalej Polsce.
Specjalnie świadomie sprowokowal i wszystko nagrywał bo wiedział że laska dostanie k🤬icy.
Nie mówi się grubej babcie ze jest gruba bo dostają wk🤬ienia do białości tak jak laska nie mówi typowi że ma małego c🤬ja.
Takich rzeczy się po prostu nie robi.
A przecież w kraju gdzie jeszcze 30 lat tu jeżdżono na mułach na oklep i szczytem kulinarnego osiągnięcia są pierogi ruskie kultura osobista jest nowością do której polactwo podchodzi ostrożnie
Zawsze mnie bawią takie losowe steki inwektyw pisane przez zawiedzionych własnym życiem, poirytowanych przegrywów.
A od pierogów ruskich to się chamie odp🤬l. Jeden z tych, co to spalone na węgiel gówno nazywa "well-done".
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zawsze mnie bawią takie losowe steki inwektyw pisane przez zawiedzionych własnym życiem, poirytowanych przegrywów.
A od pierogów ruskich to się chamie odp🤬l. Jeden z tych, co to spalone na węgiel gówno nazywa "well-done".
Ej żartowałem. Nie plakusiaj.
Wytrzyj smarki spod noska i głowa do góry.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

Zwykły c🤬j z kamerką który celowo rozkręcił tą akcje. Jak można specjalnie kogoś wyzywać i upokarzać tylko po to żeby dla swojej atencji wstawić to do internetu. Po aparycji jego współtowarzyszy i jego dziarach można wnioskować że to zwykły brudas z woodstocku
Nie zesraj sie tylko z żalu. Swoja drogą koleś jest niezły i chyba nam pokazał, że masz coś wspólnego z tym waleniem w filmie... WAGĘ grubasku!
Aha i ciekawi mnie skąd wiesz co ten koleś ma ubrane, że już oceniasz skad jest i jego wybór festiwali... Widać ból dupy sprawił, że tłuszcz ci się przelał na mózg tak jak temu waleniowi w filmie.
Edit - po sprawdzeniu jego kanału ewidentnie widać, że tak daleko mu do festawali pokroju Woodstock jak tobie do bycia zgrabną.
Zwykły c🤬j z kamerką który celowo rozkręcił tą akcje. Jak można specjalnie kogoś wyzywać i upokarzać tylko po to żeby dla swojej atencji wstawić to do internetu. Po aparycji jego współtowarzyszy i jego dziarach można wnioskować że to zwykły brudas z woodstocku
gruba pijesz? xD