📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten hamburger jest takim debilem jak pedalarze w obcisłych laikrach próbujący przemieszczać się zgodnie z przepisami ruchu drogowego
A ja twierdze że każdemu mogło się zdarzyć, choć grubasowi dostanie się większy hejt

Najgłupsza grupa to żony tirowców. Myślą, że są najważniejsze na drodze, jeżdżą środkiem, a nawet nie można takiej wyr🤬ać, bo wszystkie mają pełną gamę wirusów od męża.
niezłe combo, nie dość ze gruby to jeszcze stylówa na VIFON

podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadol
Nie dosc ze ulana parowa w crocsach, to jeszcze trwała jak moja stara w 94...czyli jak co drugi podatny pedalek nowej generacji w Polsce
Uciekli jakby to jakiś granat odbezpieczyli no i frajera z kamerą na ruszt

Taki to nawet tatuażu "KRETYN" na czole nie potrzebuje - wystarczy raz na niego spojrzeć i wiadomo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie