Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:55
SinceAge 2014-12-18, 16:00 1
strzał zwany knuckleball to naprawde ciezka do ogarniecia technika strzalu. trzeba duzo trenowac. ale mistrz jest tylko jeden.

Zgłoś
bodzian 2014-12-18, 16:09
wpuszczaja go tylko jak jest remis, ostatnia minuta meczu i rzut wolny :d
Zgłoś
PoloniaJuby 2014-12-18, 16:09
hahahhaa ale ból dupy w komentarzach skąd ja wiedziałem że tak będzie
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-18, 16:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-18, 16:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bruzi 2014-12-18, 16:50
ale bramkarzy to sobie dobrał, jak nie dzieciak to inwalida który nawet się nie ruszy. BRAWO
Zgłoś
drfu 2014-12-18, 17:12
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-18, 18:06
@babluch to się nazywa łapanie równowagi przy strzale. Robią to i w bundeslidze i 12-latkowie na boisku (o ile jeszcze nie wszyscy z gatunku aktywnych wyginęli)
A co do grubaska... Strzały precyzyjne, ale łatwe do obrony - piłka leci na tyle wolno, że można spokojnie dobiec do i piłkę wyciągnąć. Takie strzały są najlepsze na trening, bo wymagają ruchu od bramkarza, ale łatwo je wyłapać.

PS:// tak, jestem ekspertem, a jeśli nie ekspertem, to przynajmniej bramkarzem.
Zgłoś
xinoqe 2014-12-18, 18:29
Precyzja, precyzją ale na boisku liczy się również prędkość futbolówki. Koleszka strzela z około 18 m i piłeczka leci do bramki około 2sek. Tyle na filmie widać ( 1:27). Dajmy mu kredyt i przyjmijmy że leci 1,5 sek. Ma więc prędkość 12 m/s co się równa około 44 km/h. Każdy 3cio ligowy bramkarz to wyłapie.

Dla porównania Christiano Ronaldo 3 x szybciej/ mocniej

youtube.com/watch?v=SvtAxCrMVpU

Prędkość piłeczki 35 m/s co się równa 126 km/h
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-18, 18:38
Zgłoś
Giacore 2014-12-18, 18:53
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-18, 19:11
I tak jest tylko grubym śmieciem
Zgłoś
szczękoczułki 2014-12-18, 23:07
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-19, 0:12
szczękoczułki napisał/a:

Dobra, podejmuje zakład, wyskakuj z hajsu i zapraszam do mnie na zadupie, stracisz i kasę i honor.
Pewnie pyta ci zmięknie, bo w sumie poza netem nie istniejesz, więc zamknij dupę, jak coś do mnie mówisz.
Kilku piłkarzy klasy światowej opanowało tą technikę, plus ten grubas, światowej klasy, lepiej zamilcz.

Nagrywaj śmieciu filmik, a nie mocarza zgrywasz. Ciśniesz grubasa, bo ma ze swoimi gabarytami ma lepszego skilla niż ty.
Pokaż mi baranie ilu zawodników w ligach europejskich uderza w ten sposób z wolnych?
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-19, 2:45
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem