Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
trudnesprawyPL 2014-12-19, 10:36
19miko93 napisał/a:

podkręcenie: 99
strzały z daleka: 99
wytrzymałość w meczu (kondycja): 2

Opis naszej kadry narodowej, nadaje się.
Zgłoś
Rocketfuel1994 2014-12-19, 10:58
na pustą bramkę to cwaniaczy albo jak ma takiego bramkarza, który nawet nie próbuje tego obronić
Zgłoś
szczękoczułki 2014-12-19, 12:34
T-Will napisał/a:

Nagrywaj śmieciu filmik, a nie mocarza zgrywasz. Ciśniesz grubasa, bo ma ze swoimi gabarytami ma lepszego skilla niż ty.
Pokaż mi baranie ilu zawodników w ligach europejskich uderza w ten sposób z wolnych?

Podludziu, masz problem z odbiorem emocji w postach. Wyraziłem normalnie swoje zdanie, a nie żaden pocisk na grubego tępy bucu.
Weź wyjdź do ludzi, wyłącz kompa, bo kozaka w necie strugasz.
Ostatnie moje słowa do ciebie dziecinko, jeśli masz odrobinę honoru i odpowiadasz za swoje słowa, zapraszam z hajsem tutaj, pokarzę ci co potrafię, nie widzę problemu. W innym wypadku leje na ciebie ciepłym moczem internetowy napinaczu bez honoru.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-19, 13:56
szczękoczułki napisał/a:

Podludziu, masz problem z odbiorem emocji w postach. Wyraziłem normalnie swoje zdanie, a nie żaden pocisk na grubego tępy bucu.
Weź wyjdź do ludzi, wyłącz kompa, bo kozaka w necie strugasz.
Ostatnie moje słowa do ciebie dziecinko, jeśli masz odrobinę honoru i odpowiadasz za swoje słowa, zapraszam z hajsem tutaj, pokarzę ci co potrafię, nie widzę problemu. W innym wypadku leje na ciebie ciepłym moczem internetowy napinaczu bez honoru.

Możemy się tak założyć: jeśli wrzucisz filmik z podobnymi strzałami (no i dołączony do filmiku numer konta), przeleję ci, powiedzmy, stówkę. Co ty na to?

p.s.
Nie żartuję.
Zgłoś
szczękoczułki 2014-12-19, 15:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-19, 20:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szczękoczułki 2014-12-19, 20:59
Filogyna napisał/a:

Ej, to ty chcesz coś udowodnić . Przy okazji możesz zarobić...

Albo przyznaj po prostu, że kompleks zżera ci zdroworozsądkowe rozeznanie... Nie uciekniesz od przeciętności, kolego - szczególnie niewinnymi kłamstewkami.

Przeciwnie, nie chcę i nie muszę niczego udowadniać, ewentualnie mogę. Eh i nie mam żadnych kompleksów nierozsądna. Owszem jestem przeciętny jak 99% tego społeczeństwa. Tylko, że piłkę kopię już prawie 20 lat i nawet taki ograniczony człowiek jak ty, wyszedłby po takim czasie, poza umiejętności strzelania z dużego palca, uwierz
Ty podałaś swoje warunki, ja swoje, także czekam na twój ruch
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-20, 0:49
Nie to nie.

p.s.
naprawdę byłam gotów przelać ci stówkę... Nic byś się przy tym prawie nie napracował .
Zgłoś
szczękoczułki 2014-12-20, 11:42
Zgłoś
kiniu28 2014-12-20, 13:20
bramkarze jak w fifie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem