👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to "plask", a jaki czerwoniutki. W sumie cwany, taki globalny lisc sprawil utrate z 1000 cal. Chcesz byc piekny, musisz cierpiec.
Udokumentowano własnie wpływ nutelli na wagę jak i głupotę amerykanów ;e
najbardziej podoba mi sie to ze w wodzie czekaja koledzy z kolem. przynajmniej pozory bezpieczenstwa zachowane

@kpaxian
Hardgainer to człowiek, który ma problemy z przybraniem na masie a nie taki, który łatwo ją łapie.
Hardgainer to człowiek, który ma problemy z przybraniem na masie a nie taki, który łatwo ją łapie.

mógłbym to oglądać godzinami a ten sadystyczny śmiech z 0:18 sprawia ze film nabiera jeszcze więcej uroku

Przynajmniej ma ogarniętych znajomych którzy od razu pod płyneli pomóc a nie jak w niektórych filmach.

nisanosa napisał/a:
Wyobraź sobie, że jakimś cudem to wiem, bo trenuję, może zbyt zawiła ironia, chodziło mi o coś w stylu "wygrał z anoreksją"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie