Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Velture 2020-02-15, 19:09 3
Otyłość powinna być karalna. Nie mylić z nadwagą. Mówię o otyłości.
Jeśli ktoś ma otyłość powinien z automatu tracić prawo do wszelkich świadczeń socjalnych (w tym również do ubezpieczenia zdrowotnego aby nie zap🤬lać później szpitali bo przez swoje życiowe wybory nie ma miejsca dla normalnych ludzi).
Spasiona na zasiłku czy innym dodatku socjalnym? Odcinamy z automatu pieniądze podatników bo widocznie za dużo ich ma skoro może żreć jak świnia.
Spasiona z cukrzycą? Nie ma dofinansowania na leczenie.
Potrzebne organy/operacja związana z wp🤬laniem codziennie kilogramów gówna? Nie i c🤬j.

Chcesz to płać z własnej kobzy. Jak nie będziesz mieć z czego to i żreć nie będziesz mieć za co.

W stanach jak widzę programy gdzie są te p🤬lone tuczniki 200kg+ i idą im jakieś operacje pomniejszania żołądka robić, dawać specjalistyczny sprzęt do domu i inne kosztowne rzeczy to mi się już nawet nie chce śmiać tylko płakać. Po c🤬j?

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
wojtas09999 2020-02-15, 19:38 6
niech sie napije pepsi wiecej

Zgłoś
marynarz88 2020-02-15, 19:42
W takim przypadku to nie wiem czy supertankowiec zachował by stateczność gdyby ją na niego załadowali
Zgłoś
saves 2020-02-15, 19:45 1
Wypaść do wody z łódki stojącej na brzegu.... To już wyższy poziom sp🤬olenia.
Zgłoś
~McSadol 2020-02-15, 20:24
Morświn wrócił do naturalnego środowiska ..
Zgłoś
luja27 2020-02-15, 20:24 1
Hamburgerowa inteligencja

podpis użytkownika

Luja
Zgłoś
Essent 2020-02-15, 20:26 2
Sam ważę troszkę ponad normę ale nie jestem taką k🤬a , niezdarą, łamagą itp.
Zgłoś
Lobo24 2020-02-15, 20:37
Druga część filmu.
Zgłoś
X................3 2020-02-15, 21:38 3
Zgłoś
EdmundKemper 2020-02-15, 23:29
Ale łódka nie chce grubci.
Zgłoś
Karboksylator 2020-02-15, 23:55
no ładnie, to wiemy skąd w japonii tsunami

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Goldi85 2020-02-16, 9:15
Wieloryb w naturalnym środowisku
Zgłoś
JednorękiBandyta 2020-02-16, 9:18

~Velturek napisał/a:

Otyłość powinna być karalna. Nie mylić z nadwagą. Mówię o otyłości.
Jeśli ktoś ma otyłość powinien z automatu tracić prawo do wszelkich świadczeń socjalnych (w tym również do ubezpieczenia zdrowotnego aby nie zap🤬lać później szpitali bo przez swoje życiowe wybory nie ma miejsca dla normalnych ludzi).
Spasiona na zasiłku czy innym dodatku socjalnym? Odcinamy z automatu pieniądze podatników bo widocznie za dużo ich ma skoro może żreć jak świnia.
Spasiona z cukrzycą? Nie ma dofinansowania na leczenie.
Potrzebne organy/operacja związana z wp🤬laniem codziennie kilogramów gówna? Nie i c🤬j.
Chcesz to płać z własnej kobzy. Jak nie będziesz mieć z czego to i żreć nie będziesz mieć za co.
W stanach jak widzę programy gdzie są te p🤬lone tuczniki 200kg+ i idą im jakieś operacje pomniejszania żołądka robić, dawać specjalistyczny sprzęt do domu i inne kosztowne rzeczy to mi się już nawet nie chce śmiać tylko płakać. Po c🤬j?

Na dodatek takie bydle pochłania tyle żywności co 5 normalnych ludzi dziennie xD sądy powinni do jakiś ośrodków wysyłać takie osoby, jest anoreksja choroba i jest obżarstwo i jedno i drugie powinno być leczone lecz to drugie przymusowo bo inni cierpią nie tylko sama w sobie osoba jak wyżej wspomniano , ale odnośnie tych restrykcji co napisałeś się nie zgodzę bo często osoba utrzymująca rodzine pracująca na siedząco po 12h tak czy siak bd miała nie tyle co nadwagę a otyłość ale nic z tym nie poradzi mimo że jest zdrowym dorosłym chłopem... No klauzula o tym że dana osoba pracuje i styl jej pracy może by wyjaśniał sprawę...Resztę na mielonkę dla zwierząt haha
Zgłoś
ZgRyZ 2020-02-16, 18:14
velturek, to, że jesteś niedojebem umysłowym, daje się odczuć po twoich wypocinach, które wciskasz na sieć. nie upoważnia cię to jednak, p🤬lony niedorobie (zapewne wynik pozasezonowej wycieczki rowerowej mamusi) do obrażania ludzi. jestem cukrzykiem i choć nie mam nadwagi, często słyszę, że jestem duży i chętnie skarciłbym cię osobiście, lecz widzę, że bozia doświadczyła cię odpowiednio. IQ malutkie jak twój fiucik.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie