Sprawdzała lajki na insta...
Nie raz... Dwa razy
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzyma do końca ten telefon w łapie! Jakie to k🤬a ułomne funkcjonowanie dzisiejszych Madek gdzie płaczą, że nie mogą zrobić wiele, bo k🤬a wszystko robią od rana do nocy JEDNĄ RĘKĄ i dramatem jest poranek kiedy zapomniała wpiąć telefonu do ładowania.
Jak coś takiego dożyło tylu lat ?
Nie wierzę normalnie nie wierzę, przecież musi przyjść jakieś oczyszczenie w postaci wojny czy też zarazy bo ludzie są głupsi od zwierząt
WKND
2024-12-07, 10:16
Jestem na stówę przekonany, że za kółkiem normalnego auta też tak w telefonie siedzi.
Nie wiem co się zj🤬o w USA z ludźmi. Nie wierzę aby zawsze tacy byli. Ale pewnie żadna europejska kobieta nie postąpiłaby w ten sposób. Moja firma ma specjalne wytyczne co do wysyłanych do Stanów instrukcji obsługi naszych towarów. Na Europę jest to TEKST zajmujący 1,2 strony + kilka obrazków, a do nich musi być książeczka zawierająca tekst okraszony obrazkami w ilości kilkunastu, a nawet kilkudziesięciu kartek i najlepiej więcej OBRAZKÓW niż tekstu, inaczej nie wezmą. Normalnie wróciło u nich pismo obrazkowe jak w starożytności 🤦
SławomirSulej napisał/a:
Nie wiem co się zj🤬o w USA z ludźmi. Nie wierzę aby zawsze tacy byli. Ale pewnie żadna europejska kobieta nie postąpiłaby w ten sposób. Moja firma ma specjalne wytyczne co do wysyłanych do Stanów instrukcji obsługi naszych towarów. Na Europę jest to tekst zajmujący 1,2 strony TEKSTU + kilka obrazków, a do nich musi być książeczka zawierająca tekst okraszony obrazkami w ilości kilkunastu, a nawet kilkudziesięciu kartek i najlepiej więcej OBRAZKÓW niż tekstu, inaczej nie wezmą. Normalnie wróciło u nich pismo obrazkowe jak w starożytności 🤦
Tam było od zawsze zj🤬e. Kiedyś nie było Internetu i nikt nie nagrywał.
Nie na insta te lajki lecz na X (dawniej tłiter) - pod postem redpilowców o treści "Wyłącz telewizor, włącz myślenie."
kolosasz napisał/a:
Nie na insta te lajki lecz na X (dawniej tłiter) - pod postem redpilowców o treści "Wyłącz telewizor, włącz myślenie."
Akurat wyłączenie telewizora (lub raczej, niemanie) nie jest złym pomysłem. Oczywiście trzeba też wyłączyć wszystkie socjal media. Tylko Sadol zawiera głębokie i przemyślane treści.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
SławomirSulej napisał/a:
Nie wiem co się zj🤬o w USA z ludźmi. Nie wierzę aby zawsze tacy byli. Ale pewnie żadna europejska kobieta nie postąpiłaby w ten sposób. Moja firma ma specjalne wytyczne co do wysyłanych do Stanów instrukcji obsługi naszych towarów. Na Europę jest to TEKST zajmujący 1,2 strony + kilka obrazków, a do nich musi być książeczka zawierająca tekst okraszony obrazkami w ilości kilkunastu, a nawet kilkudziesięciu kartek i najlepiej więcej OBRAZKÓW niż tekstu, inaczej nie wezmą. Normalnie wróciło u nich pismo obrazkowe jak w starożytności 🤦
Bo tam jak nie masz instrukcji na gumie do żucia i ktoś się udławi to masz pozew na wiele milionów dolców
naj🤬a widać nawet przez internet hułe hułe
Aż zgubiła podkowy od tego pierwszego uderzenia
Tępa dzida. Nie sp🤬ala lepiej do garów a może lepiej nie bo chałupę spali
Nieporadny spaślak jak z animacji Wall-e
Pewnie pojechała wyrzucić śmieci.....10 metrów dalej xd