przeżył bo nawet kokosy nie pospadały
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*

up ta katapultował się w slow motion potem otworzył spadochron i wleciał przez okno do burdelu ...
ale za nie wyejbana szybe która tylko ona ocalała daje piwo takie jebnięcie a szyba jak nowa O_O
ale za nie wyejbana szybe która tylko ona ocalała daje piwo takie jebnięcie a szyba jak nowa O_O
Wcale bym się nie zdziwił gdyby to było auto chińskiej produkcji. Oni takie gówno produkują z blachy cienkiej jak puszka po coli

Pogromcy mitów po raz kolejny sprawdzali, czy da się rozciąć na pół samochód.
Mit Potwierdzony
Mit Potwierdzony
Jestem ciekawy co to za auto, ale ni cholery nie mogę do niczego go dopasować :/
A co do filmików z testów zderzeniowych tych chińskich puszek na kółkach to jestem w szoku że aż takie straty wielkie są. Może to kontrolowana strefa zgniotu, przecież pasażerom z tyłu nic się nie stało a przód się pogiął i przyjął cała energię
Pewnie tak miało być
A co do filmików z testów zderzeniowych tych chińskich puszek na kółkach to jestem w szoku że aż takie straty wielkie są. Może to kontrolowana strefa zgniotu, przecież pasażerom z tyłu nic się nie stało a przód się pogiął i przyjął cała energię

Ktoś wmówił kierowcy, że palma "odbija"

podpis użytkownika
Blogoslawieni nie majacy nic do powiedzenia i nie dajacy nam slownego dowodu na to.
Lewy bok jeszcze na Allegro można pogonić "stan bardzo dobry".
Twierdząc po zdjęciach, muszę jednogłośnie wnieść do sprawy że kierowca zap🤬lał "szybko"