Nie mogłem patrzeć na cierpienie tego zwierzaka ale na szczęście nastąpił happy end

To koń powinien dosiąść grubasa.
PS. Biedny zwierzak aż przysiadł...
PS. Biedny zwierzak aż przysiadł...
Brawa dla konia. Patrzyłem na to i patrzyłem i nadziwić się nie mogłem, że mu kopyta nie połamały się pod ciężarem tego spasionego debila.
Uważam, że grubasy z otyłością (otyłość = >25kg nadwagi) powinny mieć wyższe składki zdrowotne bo nie rozumiem czemu cały naród powinien się zrzucać z podatków na dziesiątą operację bajpasów dla kogoś kto CELOWO zrobił z siebie j🤬ego tucznika. (sorry Batory ale nikt nie kładzie się spać chudy a budzi się świnią i patrząc w lustro dziwi się JAK TO SIĘ MOGŁO STAĆ?)
Sam może ze 2-3kg mógłbym zrzucić ale jakoś jak widzę te foty ze stanów gdzie hipermarkety zamiast wózków sklepowych mają te jeździdełka dla spaślaków ważących po 200kg to tracę wiarę w ludzkość.
Albo te j🤬e spaślaki co wegetują w łóżkach ważąc absurdalne 200-500kg i samemu nie mogą sobie dupy wytrzeć jakby nie okno nie wiedzieliby jak wygląda k🤬a słońce. To już w ogóle patola. Bo k🤬a sami nie mogą wyjść z pokoju bo się nie mieszczą i k🤬a to oznacza, że ktoś ich dalej tuczy i tuczy i tuczy jak świnie na ubój zamiast odciąć od żarcia i jebnąć im dietę a nie po 50 hamburgerów na śniadanie, 2kg obiad i 3kg kolację.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Uważam, że grubasy z otyłością (otyłość = >25kg nadwagi) powinny mieć wyższe składki zdrowotne bo nie rozumiem czemu cały naród powinien się zrzucać z podatków na dziesiątą operację bajpasów dla kogoś kto CELOWO zrobił z siebie j🤬ego tucznika. (sorry Batory ale nikt nie kładzie się spać chudy a budzi się świnią i patrząc w lustro dziwi się JAK TO SIĘ MOGŁO STAĆ?)
Sam może ze 2-3kg mógłbym zrzucić ale jakoś jak widzę te foty ze stanów gdzie hipermarkety zamiast wózków sklepowych mają te jeździdełka dla spaślaków ważących po 200kg to tracę wiarę w ludzkość.
Albo te j🤬e spaślaki co wegetują w łóżkach ważąc absurdalne 200-500kg i samemu nie mogą sobie dupy wytrzeć jakby nie okno nie wiedzieliby jak wygląda k🤬a słońce. To już w ogóle patola. Bo k🤬a sami nie mogą wyjść z pokoju bo się nie mieszczą i k🤬a to oznacza, że ktoś ich dalej tuczy i tuczy i tuczy jak świnie na ubój zamiast odciąć od żarcia i jebnąć im dietę a nie po 50 hamburgerów na śniadanie, 2kg obiad i 3kg kolację.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
p🤬lone tłuste sk🤬ysyny k🤬a ich zaj🤬a mać.. rzygać sie chce! i jeszcze te portki tej spasionej k🤬y z wystającą obrzydliwą tłuszczem zaj🤬ą dupą.. niech zdechnie sk🤬ysyn
podpis użytkownika
zabić k🤬a wszystkich zap🤬lić
Gdzieś tu był filmik jak burzyli ścianę i zamówili dźwig żeby grubasa do szpitala przetransportować.
podpis użytkownika
"Naród wspaniały, tylko ludzie kur..."
Boso na siodło? Debil. Boso to na olkep można. Nic dziwnego, że koń go zrzucił.

Myślałem, że jak spadnie to wyp🤬oli dziurę w ziemi i wyskoczy w Chinach do góry nogami jak w kreskówkach.
Faktycznie biedne zwierze. A koń to już w ogóle ma przej🤬e
podpis użytkownika
kek