📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55

myślał że dostanie troche białej mocy
czarnym pokemonomi nawet nie pomaga to ze sa 2x ciężsi i wyżsi od białego
czarnym pokemonomi nawet nie pomaga to ze sa 2x ciężsi i wyżsi od białego

z czasow kiedy mma bylo uwazane - i slusznie - za freak show bez zasad dla skrajnych pojebow
(od razu daje riposte dla osla ktory napisze, ze "dalej takie jest" - otoz gale UFC maja najwieksza ogladalnosc ze wszystkich obecnych sportow, a Lesnar vs Carwin sprzedano ponad 1mln PPV!)

(od razu daje riposte dla osla ktory napisze, ze "dalej takie jest" - otoz gale UFC maja najwieksza ogladalnosc ze wszystkich obecnych sportow, a Lesnar vs Carwin sprzedano ponad 1mln PPV!)
ciekawe jak długo by trwała walka pudziana z tym grubasem ;] bo w sumie, obaj się ruszają tak samo...

Bił grubasa w łeb, bo gdyby uderzył go w brzuch, to by nastąpiło takie zamortyzowanie, że ręka by się odbiła i uderzyła swojego właściciela...

Za duzo miał armora
napisałem to tylko dlatego, że dzieci to uznają więc kilka piw możliwe, że będzie...
napisałem to tylko dlatego, że dzieci to uznają więc kilka piw możliwe, że będzie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie