podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.Jak można się k🤬a tak zapuścić, nigdy tego chyba nie zrozumiem
![]()
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.@Gymnorhinus : z🤬bulusie cwaniakusie.
ja juz Ci wytlumacze jeszze jedno:
mam cukrzyce. genetycznie. walcze codziennie siłka, rower, zbijam i licze kalorie.
i tak mam nadwage.
Ale jesli jestes az tak zj🤬y ze zawsze nadwaga to jest wedlug twoich 26 lat j🤬ego zycia
zapuszczanie - to zobaczysz co Cie k🤬a spotka kiedys.
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.@Abraxus
Hahahaha, nie ośmieszaj się, otyłość to nie choroba, tylko lenistwo i k🤬a upośledzenie. Wystarczy nie żreć gówien, ani ich nie pić i to nie jest k🤬a jakaś wiedza tajemna, a że ktoś ma w dupie, wp🤬la byle co i jest smutnym grubaskiem, to wyłącznie jego j🤬a wina. Ale jak lubisz się oszukiwać, że to wina cywilizacji, a nie głupota ludzi, to proszę bardzo tylko nie wmawiaj tego innym.
@sowus
Ale ja wiem jak to wygląda bo widzę po znajomych, mi też się zdarzało przytyć, ale nadal nie rozumiem jak można być tak c🤬jowym, żeby nic z tym nie robić. A zwalanie na genetykę to tak samo jak z grubymi kośćmi.![]()
@habiTEK
A to wszyscy otyli mają cukrzycę? Kurde nie wiedziałem, sorry, szkoda, że ich tylko na basenach nie widać, ani na siłowniach. No ale jak genetyka no to co zrobisz.
26lat? Już c🤬j, że liczyć nie potrafisz, ale też nie wierz we wszystko co piszą w internetach...![]()
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.