Ze co k🤬a zrobil?!
Co to znaczy jorgnal?
To po slunsku?
Podaj dalej...
Co to znaczy jorgnal?
To po slunsku?
podpis użytkownika
Brak sensownego podpisu.Podaj dalej...
Jorgnąć się - zorientować się. Przyznam pierwszy raz słowo takowe czytam.
Właśnie doczytałem, że słowo jorgnąć to z gwary więziennej. Dlatego nikt nie wiedział, o co chodzi. Może i siedzimy w piwnicach, ale przynajmniej nie w pierdlu🤞
To był młody osobnik. Gdyby trafił na starszego, mogłoby się skończyć tragicznie.
Tam są inne warunki, dlatego wygląd może zmylić. Ten wyglądał na 40 lat, ale palenie i picie mocnego alkoholu powoduje, że tak wygląda nastoletni chłopiec.
Tam są inne warunki, dlatego wygląd może zmylić. Ten wyglądał na 40 lat, ale palenie i picie mocnego alkoholu powoduje, że tak wygląda nastoletni chłopiec.
Steven_Seagull napisał/a:
Właśnie doczytałem, że słowo jorgnąć to z gwary więziennej. Dlatego nikt nie wiedział, o co chodzi. Może i siedzimy w piwnicach, ale przynajmniej nie w pierdlu🤞
znam to okreslenie od 7. roku zycia, tak sie u nas na wsi mowilo. o czym ty p🤬lisz.
Riikko napisał/a:
znam to okreslenie od 7. roku zycia, tak sie u nas na wsi mowilo. o czym ty p🤬lisz.
Może twój stary z pierdla wyszedł jak miałeś te 7 lat.
Krokodyl. Kiedy widzisz krokodyla to krokami dajesz dyla. Kroko Dyl. Zajęło mi to całe życie żeby dojść do tego wniosku.
Liczer napisał/a:
Krokodyl. Kiedy widzisz krokodyla to krokami dajesz dyla. Kroko Dyl. Zajęło mi to całe życie żeby dojść do tego wniosku.
To chyba będzie z 12 lat?
popiol napisał/a:
To chyba będzie z 12 lat?
Tyle to twoją starą zapinam kiedy śpisz z ojcem w łóżeczku.
Pawehan napisał/a:
Szkoda że mu nie odgryzł trochę tego sadła
Szukał parówki ale nie znalazł
Pawehan napisał/a:
Szkoda że mu nie odgryzł trochę tego sadła
Jak byłby taki głupi jak ty, to już by nie żył !Wysuszony fit imbecylu!