Pan noszowy okazał się gwiazdą tego spotkania

podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.Mnie bardziej śmieszą pajace grające w polskiej trzeciej lidze.. I nie, nie jestem grubasem.
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.podpis użytkownika
"Don’t let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.”podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.@up
O, teraz oklepany tekst o wybieraniu jako ostatniego. Owszem nie wybierali mnie, ale nie dlatego, że byłem gruby, ale dlatego, że to ja zazwyczaj wybierałem, w końcu bieganie po boisku od 6 roku życia po kilka godzin dziennie robiło swoje. No, ale dalej się prujcie wielcy fani polskiej piłki nożnej, która sięgnęła dna także między innymi dzięki Wam, chodząc jak masochiści na gówniane mecze nie robicie żadnej presji klubom i działaczom, żeby próbowali zmienić j🤬y PZPN, który rozj🤬 totalnie polskie szkółki piłkarskie i przep🤬la pieniądze na bankiety i wyjazdy grubych spaślaków.
Jak zwykle, ci, którzy w dupie byli i gówno widzieli zawsze muszą wtrącić trzy grosze. Ja grałem po klubach do juniorów i to tylko z czystej radości grania, jednak widząc jaki syf tam panuje i jak ludzie nawet naprawdę utalentowani się marnują stwierdziłem, że pora na mnie, zawsze zostaje granie w czasie wolnym ze znajomymi.