Sympatyczna grubaska zanurzając swoje sadło w wodzie doprowadziła do przepełnienia basenu i wystąpienia wody z koryta
Przepełniła czarę goryczy.
Warystor napisał/a:
Sympatyczna grubaska zanurzając swoje sadło w wodzie doprowadziła do przepełnienia basenu i wystąpienia wody z koryta
Skąd wiesz, że sympatyczna? Może jest wredną suką, a to była karma za jej zachowanie.

35i napisał/a:
Skąd wiesz, że sympatyczna? Może jest wredną suką, a to była karma za jej zachowanie.
Ma sympatyczne cycunie.
Wcale nie jest gruba. Jest normalna, tylko tym których podniecają wieszaki takie kobiety wydają się grube.
michalk0072 napisał/a:
Wcale nie jest gruba. Jest normalna, tylko tym których podniecają wieszaki takie kobiety wydają się grube.
Zawsze fascynowali mnie miłośnicy słoniny na sadolu xD Typiara jest już ewidentnie na dobrej drodze do bycia waleniem albo innym wielorybem ale na sadolu zawsze się znajdzie ktoś, komu się takie niedoszłe kaszaloty podobają XD
michalk0072 napisał/a:
Mnie nie podniecają wieszaki, jeśli musiałbym wybierać miedzy trochę za chudą, a trochę za grubą, to wybrałbym ta druga. Ale ta z filmu to ewidentnie kaszalot
Musi być za gruba, bo nawet basen nie ma na nią ochoty. Mam nadzieję, że to zakończenie sporu.
Warystor napisał/a:
Z koryta to ona chyba wp🤬la.