nic nadzwyczajnego nie zrobił, poza tym że skompromitował się prawie jak codziennie hahah

J🤬iutki polecial,.aż do odcięcia
K🤬a jak ten kogut, co śpiewał, aż jebnął na pysk

K🤬a jak ten kogut, co śpiewał, aż jebnął na pysk

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Ale takie odcięcie po piwie bezalkoholowym to pierwszy raz widzę.....
JanJankowski napisał/a:
Qrwa jak ten goopi łeb doj🤬 do ziemi korpusem 150 kg to RIP
Jest jedna zasada, której nie przeskoczysz. Rzeczy robione po pijaku są niewykonalne na trzeźwo. Więc chłop pewnie nie ma nawet siniaka.
KoniecZartow napisał/a:
Jest jedna zasada, której nie przeskoczysz. Rzeczy robione po pijaku są niewykonalne na trzeźwo. Więc chłop pewnie nie ma nawet siniaka.
No też mnie to zawsze dziwi jak to działa z tym alkoholem wiadomo że są i takie wypadki gdzie nawet po alkoholu nie ma zmiłuj sie, ale jak chodzi o takie przewrócenia to zwykle ludzie naj🤬i mają mniejsze obrażenia taki dziwny paradoks.
Quassar napisał/a:
No też mnie to zawsze dziwi jak to działa z tym alkoholem wiadomo że są i takie wypadki gdzie nawet po alkoholu nie ma zmiłuj sie, ale jak chodzi o takie przewrócenia to zwykle ludzie naj🤬i mają mniejsze obrażenia taki dziwny paradoks.
Nawet na zerwańcu takiego c🤬jowego zdania bym nie stworzył. Czytaj te swoje brednie, przed naciśnięciem "dodaj komentarz".
Waży ze 180 kilo, a piwko na hejnał i wysiadka. Ja rozumiem, jakby wyzerował 0,5l czyściochy. Chyba że to był jego dwunasty 2,5% sikacz, no to może...
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Waży ze 180 kilo, a piwko na hejnał i wysiadka. Ja rozumiem, jakby wyzerował 0,5l czyściochy. Chyba że to był jego dwunasty 2,5% sikacz, no to może...
Dwunasty sikacz? Za młodego to po 20 się piło 5,2% i jeszcze człowiek potrafił wrócić o własnych nogach do domu
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Jak waży 120 to huk będzie. Ja mam teraz 112, a jestem znacznie szerszy w barkach a bebzol podobny. No chyba, że ma ponad 2 metry