👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja jestem Kopernikiem i mam na imię Mikołaj. Jak to może być kobietą, a kot psem, to ja mogę być Kopernikiem. Kto mi zabroni?
isitsaturday napisał/a:
Ja jestem Kopernikiem i mam na imię Mikołaj. Jak to może być kobietą, a kot psem, to ja mogę być Kopernikiem. Kto mi zabroni?
Możesz tez zostać pedałem albo muzułumanem

Co za ksenofoby tutaj... Nietolerancyjne niewiadomo co bo człowiekiem takich prymitywów nazwac nie można.

TB303 -- Nie reaguj na niego, wystarczy poczytać jego komentarze. Albo jest skrajnym idiotą, albo założył konto, żeby trollować. Najpewniej to drugie. Olać.

hehehe Krzysiek rzuć palenie, bo ci się cera zepsuje
swoja drogą ciekawe czy ją Biedroń grzmoci ;D
ją / go/ to coś *

swoja drogą ciekawe czy ją Biedroń grzmoci ;D
ją / go/ to coś *
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie