-Wielki mistrz Ulrich von Junginen - rzekł herold - wzywa twój majestat panie i księcia Witolda na bitwę śmiertelną i aby męstwo wasze, którego widać wam brakuje, podnieść śle wam te dwa nagie miecze....
-Ssij jaja-przerwał mu Jagiełło
Ponoć było ale Sienkiewiczowi przeszło i zmienił.
A może nie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-09-18, 21:47
konto usunięte
2014-09-18, 22:49
Zjadłbym jajecznicę.
konto usunięte
2014-09-18, 23:07
@up
mowa o ssaniu jaj a Ty chcesz jajecznice? gay detected
konto usunięte
2014-09-19, 8:38
-No, Polaczki, jednak jest u was jakiś postęp i europejska cywilizacja.- rzekł herold, zabierając się do pały.
Up
już miałem Cie pojechać za Polaczków, ale doczytałem to zdanie do końca. Łap piwo
Ehhh... co to był za piękny mecz... ...Polacy rozpoczęli w pełnym składzie...w polskiej drużynie grał świeżo pozyskany litewski napastnik Jagiełło... bramkarza niemców, von Jungingena, zniesiono z boiska ...
@ Ęriko De Skuczas Palabras
nie zesraj sie, ok?
Ęriko De Skuczas Palabras napisał/a:
Jak dla mnie to nie tyle proste, co prymitywne i bez większego sensu.
Skoro już jestem takim prymitywem to ssij jaja.
wielki mistrz każe wam też oznajmić panie, iż jeśli wam skąpo pola do bitwy di się z wojskami wam ustąpi, żebyście nie gnuśnieli w zaroślach.
mieczów ci u nas dostatek ale i te przyjmiemy jako wróżbę zwycięstwa.
oglądałem ze sto razy.
NastyRascal napisał/a:
@ Ęriko De Skuczas Palabras
nie zesraj sie, ok?
Nie zesrałem się, jest ok.