👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jakies 2 miechy temu na planete+ (gdzie są same zajebiste dokumenty) był 2 godzinny o grupie B. Wywiady z kierowcami z tych czasów. Piękna sprawa.

I pomyśleć, że zaważyły na rozwiązaniu kwestie bezpieczeństwa, szczególnie widocznych na ujęciach kibiców. Szkoda, piękne czasy, bez ograniczeń, prawdziwa dzikość sportu motorowego. Kunszt kierowców rajdowych dochodzący do granic wytrzymałości ludzkiej. R.I.P.

samochody z grupy B do tej pory porażają osiągami, a kierowcy, którzy nad nimi panowali to prawdziwi mistrzowie. z tym, że SPORT to nie to samo co SAMOBÓJSTWO. samochody były cholernie niebezpieczne i trudne do opanowania, ale mniejsza z tym. spójrzcie na kibiców. mamy rok 2014, a większość z nich nadal nie dorosła do pojawiania się na rajdach. na uwagę, że za taśmą się nie stoi, odpowiadają "jestem za trasą i co mi zrobisz?".
W piździerniku jadę na rally legend. Wrzucę coś na sadola, najlepiej dzwony

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie