Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Adiczek 2024-12-01, 20:41 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
parolek 2024-12-01, 20:52 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nowynick 2024-12-01, 20:55 37
Z tego co wiem protestują bo ich nowo wybrany rząd chce odejść od wstąpienia do UE. Wiem młode prawaczki że macie modę na antyunię ale zapytajcie rodziców jak Polska zmieniła się przez ostatnie dwie dekady...
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-12-01, 21:07 2
Od lat jesteśmy świadkami odbudowy ZSRR...

... ale główne tematy informacyjnego ścieku dla prostaków to: aborcja i LGBT
Zgłoś
Dark-Side 2024-12-01, 21:09 18
nowynick napisał/a:

Z tego co wiem protestują bo ich nowo wybrany rząd chce odejść od wstąpienia do UE. Wiem młode prawaczki że macie modę na antyunię ale zapytajcie rodziców jak Polska zmieniła się przez ostatnie dwie dekady...

Życie w przekonaniu że bez UE się nie da rozwinąć przypomina mi czasy gdy tacy jak Ty wierzyli w PRL
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-01, 21:13 88
nowynick napisał/a:

Rozkradzione i pozamykane stocznie, kopalnie, fabryki, spółdzielnie pracownicze.
Wyprowadzony majątek narodowy za granice.
Utrata suwerenności na rzecz EU.
Brak możliwości uchwalania nowych praw, ustaw bez zgody EU.
Napływ nielegalnych emigrantów.
Napływ nachodzców.
Wzrost przestępczości.
Wzrost zachorowań na HIV, AIDS, choroby zakaźne.
Niszczenie wartości Narodowych.
Ograniczanie w szkołach nauczania historii Polski.
Wynaradawianie młodych Polaków w szkołach poprzez program nauczania narzucony przez EU.
Wzrost mniejszości narodowych.
Upadek Służby Zdrowia.
Finansowanie obcokrajowców z budżetu Polski.

Wymieniać dalej ?
Zgłoś
patmon 2024-12-01, 21:36 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Rozkradzione i ....

Wymieniać dalej ?

🍻 Tak, proszę, najlepiej drukowanymi literami, żeby tym bezrozumnym bardziej się utrwaliło!
Zgłoś
SramNaIdiotów 2024-12-01, 21:39 41
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Rozkradzione i pozamykane stocznie, kopalnie, fabryki, spółdzielnie pracownicze.
Wyprowadzony majątek narodowy za granice.
Utrata suwerenności na rzecz EU.
Brak możliwości uchwalania nowych praw, ustaw bez zgody EU.
Napływ nielegalnych emigrantów.
Napływ nachodzców.
Wzrost przestępczości.
Wzrost zachorowań na HIV, AIDS, choroby zakaźne.
Niszczenie wartości Narodowych.
Ograniczanie w szkołach nauczania historii Polski.
Wynaradawianie młodych Polaków w szkołach poprzez program nauczania narzucony przez EU.
Wzrost mniejszości narodowych.
Upadek Służby Zdrowia.
Finansowanie obcokrajowców z budżetu Polski.
Wymieniać dalej ?

No pięknie napisałeś. Teraz poprosimy dane statystyczne potwierdzających te rewelacje, inaczej w p🤬de se wsadź takie historyjki 🤣
Zgłoś
Dark-Side 2024-12-01, 21:45 27
Zgłoś
SramNaIdiotów 2024-12-01, 21:49 18
Zgłoś
Dark-Side 2024-12-01, 21:58 14
Zgłoś
SramNaIdiotów 2024-12-01, 22:17 17
Zgłoś
StaryIdiota 2024-12-01, 22:32 21
Zgłoś
Dark-Side 2024-12-01, 22:36 10
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem