Pomysł fajny, ale wykonanie zostawia dużo do życzenia. Już coś podobnego było no i chyba nie przeszło...
"Miałem kiedyś panie wideło ale mi kasete wciągło i wyłysiałem przez to" hahaha zajebiste
Których nie potrzebujemy
za pieniądze, których nie mamy
żeby zaimponować ludziom,
których nie lubimy
podpis użytkownika
kupujemy rzeczy,Których nie potrzebujemy
za pieniądze, których nie mamy
żeby zaimponować ludziom,
których nie lubimy
David Champan zastrzelil Johna Lennona bo czytał książkę, a nie grał w gry. Czemu żaden lewacki pedał się o to nie sra?
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

BongMan napisał/a:
David Champan zastrzelil Johna Lennona bo czytał książkę, a nie grał w gry. Czemu żaden lewacki pedał się o to nie sra?
Bo się tak przyjęło, że książki (nawet c🤬jowe) to rozrywka wyższego szczebla, elitarna dla elit. Książka = elita.
A gra = narkotyki i zUo. Podobnie programista = mag j🤬y co ma konszachty z diabłem bo co on tam k🤬a pyka pyka i nagle coś z tego się dzieje, tworzy i nawet mu za to płaco, olaboga to na pewno diabeł.
Na szczęście to tylko świat telewizji i statystycznych Januszy życia społecznego takie ma postrzeganie rzeczywistości. Reszta się z tego śmieje

ilu ja się rzeczy boję których nie rozumiem.... A c🤬j! Zabronić wszystkiego, przecież ja lepiej wiem, co ludzie muszą robić! Rozrywka? Jaka rozrywka, trzeba pracować k🤬a, całe życie.
Co za k🤬y.... A potem się naoglądają ludzie takich rzeczy i w to wierzą. P🤬lone media. Niech mi ktoś k🤬a powie, że one nie są opiniotwórcze. Wzięte same brutalne gry, pokazane same brutalne sceny, bez żadnych badań bez niczego. Tylko pokazana 1 na 100 opinii, że jest złe i c🤬j i jest złe. A ciemna masa wierzy. I tak jest k🤬a ze wszystkim...
Co za k🤬y.... A potem się naoglądają ludzie takich rzeczy i w to wierzą. P🤬lone media. Niech mi ktoś k🤬a powie, że one nie są opiniotwórcze. Wzięte same brutalne gry, pokazane same brutalne sceny, bez żadnych badań bez niczego. Tylko pokazana 1 na 100 opinii, że jest złe i c🤬j i jest złe. A ciemna masa wierzy. I tak jest k🤬a ze wszystkim...