Błąd!
Udowodnione naukowo, iż większość graczy w gry MMO jest bardzo sprawna fizycznie.
Udowodnione naukowo, iż większość graczy w gry MMO jest bardzo sprawna fizycznie.

Kosaa93 napisał/a:
Błąd!
Udowodnione naukowo, iż większość graczy w gry MMO jest bardzo sprawna fizycznie.![]()
jasne

Miki5645 napisał/a:
łee widać że fotomontaż
sokole oko nic Ci nie umknie

te podpisy w stylu papierosów robiłem w paincie....
lubi napisał/a:
sokole oko nic Ci nie umknie![]()
te podpisy w stylu papierosów robiłem w paincie....
No fakt, wcale nie widać, że pisał to ironicznie

podpis użytkownika
Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.

Kosaa93 napisał/a:
Błąd!
Udowodnione naukowo, iż większość graczy w gry MMO jest bardzo sprawna fizycznie.![]()
Gry poprawiają także wzrok:
polygamia.pl/Polygamia/1,95336,6442449,Granie_w_strzelanki_poprawia_wzrok_.html
Niedawno czytałem, że amerykańska armia ma zamiar wprowadzić do treningu strzelanki, ponieważ gracze lepiej radzą sobie z podejmowaniem natychmiastowych decyzji.

@Arni - odcinek z sezonu 8 x "Make Love , not Warcraft"
@Topic hmmm już powinno PEGI nowe oznakowania zastosować ;p

@Topic hmmm już powinno PEGI nowe oznakowania zastosować ;p

gego67 napisał/a:
Niedawno czytałem, że amerykańska armia ma zamiar wprowadzić do treningu strzelanki,
Bardziej by im się przydał saper.

To nieprawda, jestem nolife'em, gram kilka godzin dziennie w WoTLK'a, a jak misie znudzi odpalam CS'a.
nie narzekam na swoją sprawność, a teostrzeżenia to jakiś komercyjne kity aby jeszcze więcej kasy wyciagnić od graczy
nie narzekam na swoją sprawność, a teostrzeżenia to jakiś komercyjne kity aby jeszcze więcej kasy wyciagnić od graczy

aexalven napisał/a:
Widać, bieganie na pałę, nieprzemyślana szarża bo się zrespisz 10 sekund po śmierci
![]()
co ty k🤬a wiesz o zabijaniu
rambo medick ftw