A więc...
Około rok temu w Gryficach stała się tragedia! Podwójne morderstwo... Marcin B. (30 l.) w bestialski sposób zarżnął nożem swoją siostrę Małgorzatę (+24 l.) i jej maleńkiego synka. (Podobno poćwiartował ich na kawałki O0). Nie wzruszył go ani krzyk kobiety, ani kwilenie umierającego Bartusia (+3 l.).
Dlaczego ich zamordował?
Bo siostra chciała wysłać go do pracy! Za to, co zrobił, powinien wiecznie smażyć się w piekle. -
Ja powiesiłabym go za jaja!
Poza tym był psychiczny, podobno miał listę z kolejnymi osobami, które chciał zabić! Przez kilka dni policja nie mogła go złapać, chociaż ganiał ludzi po parku, z nożem! W końcu złapali go na PKP (w innym mieście)!
Dostał dożywocie!
s................n
2013-05-10, 1:26
co to za c🤬jnia? Mam wyj🤬e na tzw. "zabójstwa dzieci" bo moim zdaniem o wiele gorzej jest stracić dorosłą rozumną osobę a nie jakieś zasmarkane coś... dlatego nie ogarniam tekstów "szkoda dziecka"
kwilenie umierające bartusia (+3) omg zupełnie jak gdzieś w fakcie

cóż to za straszliwa strata
tak btw (+) to nie krzyżyk tylko znak dodawania... trzeba było p🤬lnąć jeszcze świeczkę
K🤬a... Moderatorzy to amatorzy...
podpis użytkownika
Nie mam czasu
@Kallirroe masz † skopiuj sobie na przyszłość jak by znowu kogoś u ciebie zabili (‡ prawosławie też się załapie)
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
s................m
2013-05-10, 7:09
Ale żeś pop🤬lił, pewnie jesteś z Kałobrzegu...
Nie poćwiartował, tylko tylko rozpruł kobietę jak sarnę, a dzieciaka zabił bo się przypadkowo nawinął. Po wszystkim wziął prysznic, przespał się kilka godzin i wyszedł z mieszkania. Dwa lata wcześniej poderżnął gardło koleżce z celi.
Jeśli chodzi o podwójne zabójstwo to przyznał się do winy. Wyjaśniał, że pokłócił się z siostrą o to, kto i ile ma łożyć na wspólne utrzymanie. Dożywocie, warunkowe nie wcześniej niż po 35latach.
Dalej nie wiem co ten filmik tu wnosi !
No to był w końcu psychiczny czy nie?? Bo jeśli tak, to skąd wyrok skazujący?
znalazł pracę do końca życia
I co ja mam takiego c🤬ja z podatków utrzymywać? No ja p🤬le. Zapłaciłbym za codzienne tortury i utrzymywanie go przy życiu żeby ta gnida żałowała swojego czynu. Co jest z tym p🤬lonym krajem, utrzymujemy zwyrodnialców którzy powinni być zagazowani. Typ powinien op🤬lać gały trędowatym i za to dostawać gówno do żarcia bo na więcej nie zasługuje.
B................r
2013-05-10, 10:03
I teraz taki c🤬j będzie siedział za nasze podatki... K🤬a, wzięli by skazańców, z dużymi wyrokami i oddelegowali do testów leków...
Jakaś moda na Gryfice weszła czy jaki c🤬j?
Taki oto mały przykład tego, co socjalizm robi z ludźmi.
Jak to było powiedziane w Biblii: Kto nie pracuje, niech nie je.
A poza tym - on tak też zrobił z innego powodu, choć też winna jest lewica. Mianowicie - za takie rzeczy nic mu się nie stanie. Bo co? Do pierdla go dadzą, gdzie będzie za darmo żarł jak w 3 gwiazdkowym hotelu?
podpis użytkownika
♱ We do not go further... Here begins the Land od Phantoms ♱
już nie róbcie z Gryfic takiej patologii, ostatnio coś często tutaj
K................e
2013-05-10, 19:35
Sekker, moda to złe słowo

Po prostu w Gryficach ostatnimi czasy dzieje się dużo w miarę ciekawych rzeczy
Ten filmik to jakiś trailer tego zabójstwa ?