Głodny nie jesteś sobą.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Nie jestem ekspertem ale się wypowiem: jest sobota.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Grizzly woman
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
3 lata temu zostałem napadnięty przez naćpanego "gangstera" dusił mnie i darł się, że mnie zabije ... okoliczności pozwalały mi tylko na obezwładnienie bez konkretnego wpier**u jaki się należał ... jak już leżał i nie miał co zrobić to mnie pogryzł - obecnie "gangster" gryzie piach albo inaczej jest gryziony przez robaczki

podpis użytkownika
trzymaj się ! a Ty się nie puszczaj !
k86rzeszow napisał/a:
3 lata temu zostałem napadnięty przez naćpanego "gangstera" dusił mnie i darł się, że mnie zabije ... okoliczności pozwalały mi tylko na obezwładnienie bez konkretnego wpier**u jaki się należał ... jak już leżał i nie miał co zrobić to mnie pogryzł - obecnie "gangster" gryzie piach albo inaczej jest gryziony przez robaczki
Wstawaj zesrales sie

wojtas09999 napisał/a:
Wstawaj zesrales sie
.

podpis użytkownika
trzymaj się ! a Ty się nie puszczaj !
Ja wczoraj zostalem napadnięty przez gangstera i totkliwie pogryziony w stopę. Dzisiaj gangster ma szlaban na czekoladę i telewizor.
Plastykpl napisał/a:
Ja wczoraj zostalem napadnięty przez gangstera i totkliwie pogryziony w stopę. Dzisiaj gangster ma szlaban na czekoladę i telewizor.
Dotkliwie

Ale za drugim razem byli już przygotowani i szybko podsunęli jej jakiegoś laczka do gryzienia

Stachowiak też tak robił,dlatego umarł w obronie koniecznej,tylko ten co zabił Adamowicza jest niewinny i powinni go wypuścić,bo to co robiło z nim Peło w tej ubikacji,na tych kafelkach tym taserem,to w głowie się nie mieści.Stefan się tylko bronił przed torturami.STEFANA TORTUROWANEGO PRZEZ PO NA WOLNOŚCI TRZEBA WYPUŚCIĆ!!!!Zbliża się Polandrock.....