Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Grzegorz Sowa vs. "obiektywne" media
konto usunięte • 2013-05-24, 22:43
Pan Grzegorz Sowa(ten od walki z zus'em) w Pytanie na Śniadanie. Bardzo dobrze zaorał "wolnościowo-przymusowy" socjalizm.

Nie mogę wrzucić filmiku do uploadera, więc wrzucam link:

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-05-25, 13:54 ]
Suty_dziobaka napisał/a:

To ja wrzucę.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-25, 19:08 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 20:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 20:16
a ta śliczna pani ekspert to jak się zwie?
Zgłoś
zylasty 2013-05-25, 20:30
Odbiegając od głównego wątku...

Ta Pani, która siedzi obok Sowy jest piękna! Ślinię się I do tego te szpilki
Zgłoś
Dymekx 2013-05-25, 20:32
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-25, 21:17
szpakms napisał/a:

mks prosta odpowiedz te pieniadze które miałbym wpłacić na zus teraz beda wolne i mysle ze bez problemu mozna za nie utrzymac dodatkowe osoby

Widać, że nie pracujesz...
Zarabiając 4000 brutto (co pewnie zobaczysz za jakieś 10 lat) to wysokość składki na ZUS wynosi 550zł. Utrzymaj za to matkę, ojca, dziadka i ich psa. Nawet gdyby dodać do tego kwotę, którą odprowadza pracodawca to daje 1300zł.
Skromnie to życie by wyglądało.

A tu macie panią "ekspert":

http://www.goldenline.pl/katarzyna-gryga/
Zgłoś
barszczzuszkami 2013-05-25, 23:54 1
Zgłoś
Rafao 2013-05-26, 0:27
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 10:25
Rafao napisał/a:

Obejrzyj wykres 100 letni i wtedy oceń czy się opłaca czy nie. Złoto nie jest najdroższe w historii. Jego cena jest także efektem inflacji.

wybacz ale nie chciało mi się szukać dalej aby znaleźć 100 letni wykres, ale mam 10 letni

i dalej nie widzę twojego "spadku" czy też nieopłacalności w inwestowaniu w złoto do tego znalazłem fajne podsumowanie z jakiejś tam innej strony

Cytat:

Światowa Rada Złota (World Gold Council) przeprowadziła kilka lat temu analizę wartości najważniejszych walut w stosunku do złota. Obejmowała ona okres od 1900 do 2006 roku.

Okazało się, że wartość walut w stosunku do złota spadła w ciągu XX wieku o ponad 90%. W 1900 r. cena złota wynosiła 18,96 USD za uncję (1 uncja jubilerska stanowi około 31,1 g). W 2006 r. notowania złota kształtowały się na poziomie 524 USD. Jednocześnie, aby kupić taki sam koszyk dóbr i usług, jak sto lat temu należałoby wydać 503 USD.

Jak widać, w okresie niezwykle burzliwego XX wieku i początkowych 6 lat tego wieku, pomimo silnych czynników inflacyjnych oraz deflacyjnych, złoto utrzymało swoją wartość, którą najlepiej opisuje siła nabywcza.

/thread
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-31, 17:03
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem