Zwykle robi z siebie kretyna, ale jeżeli trzeba potrafi mądrze powiedziec kilka słów.
podpis użytkownika
"Hodie mihi, cras tibi"
Konto usunięte
2013-08-05, 19:23
Smutłem w c🤬j...
FrasQs napisał/a:
I tak jest gruby.
Może i gruby, ale r🤬ał więcej razy niż ty marszczyłeś trąbę
podpis użytkownika
"Hodie mihi, cras tibi"
Konto usunięte
2013-08-05, 19:57
@up rozumiem że wiesz bo ciebie też zr🤬ał ?
@ Blisko
podpis użytkownika
"Hodie mihi, cras tibi"
Skoro laski chcą abyś je r🤬ał a ty tego nie robisz to znaczy, że jesteś pedałem. Zdjęć nie wkleiłeś, więc pewnie wszystkie sa zajebiste. Pasztety to ja rozumiem, do kosza.
Konto usunięte
2013-08-05, 21:26
To stary odcinek, lecz stare odcinki dakanna są najlepsze, dziś produkuje taką c🤬jnie że patrzeć się nie chce. Piwo!
chyba zapomniał kupić maszynki do golenia
k🤬a już myślałem że piątek
1408
2013-08-05, 23:23
Oczywiście Boga trzeba było obrazić, żeby gimnazjaliści się ucieszyli. Co do reszty filmu to ma w sumie dużo racji... Swoją drogą warto zapisać się do bazy dawców szpiku. Kto wie, może akurat któremuś z takich dzieci (lub dorosłych) będziecie mogli kiedyś uratować życie?
w 1:17 wygląda jak Tony Soprano
Konto usunięte
2013-08-05, 23:29
1408 napisał/a:
Oczywiście Boga trzeba było obrazić, żeby gimnazjaliści się ucieszyli. Co do reszty filmu to ma w sumie dużo racji... Swoją drogą warto zapisać się do bazy dawców szpiku. Kto wie, może akurat któremuś z takich dzieci (lub dorosłych) będziecie mogli kiedyś uratować życie?
On powiedział samą prawdę, gdzie jest ten wszechmogący bóg kiedy takie niewinne osoby chorują?
Konto usunięte
2013-08-05, 23:36
k🤬a mać. ludzie zrozumcie że boga nie ma...
jest tylko bongman
podpis użytkownika
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."