👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

powiem więcej, mogli ją nawet umyć ale to by chyba tylko na harda się nadawało

jeden juz zastosowal przepis ze smazonymi jajami
ciekawe czy mu smakowalo
sliczniusi ma glosik... oj oj oj

ciekawe czy mu smakowalo

sliczniusi ma glosik... oj oj oj

zastanawia mnie czy u studentów takie lodówki nie są standardem...
M4rT1nI napisał/a:
zastanawia mnie czy u studentów takie lodówki nie są standardem...
To BYLI studenci xD Tylko studenci mogą mieć Tylko grzyb i dym w lodówce xD

''Cześć, staaaaary! Ostatnio widziałem na Sadolu extra film - dwóch gości odpala kadzidełka w lodówce! No mówię ci, stary, masakra totalna! Normalnie total-hardcore-anal-mind-crusher na maxa!''
Chciałem usunąć ten temat po jego dodaniu ale się na dało. Więc jak się nie podoba to:

@up
Nie sraj żarem bo będzie pożar.
Kadzidełka też przecież śmierdzą ;x
Nie sraj żarem bo będzie pożar.

Cytat:
Kadzidełka NIE śmierdzą, jak chcesz poczuć prawdziwy smród to sobie zajrzyj raz do tej białej, porcelanowej rzeźby w którą robisz kupę, weź taką kupę do ręki i przystaw do nosa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie