👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up, to nie łopata tylko szczotka. Koleś zmiata elementy, które odpadają w czasie kraksy od auta. To tak dla bezpieczeństwa

Jak ja lubię amatorskie wyścigi. Oni zawsze potrafią rozpier*olić się z niczego.

to w polsce sa jeszcze jakies wyscigo organizowane?
i to na grubo widze, golfy, crx'y, clio...
i to na grubo widze, golfy, crx'y, clio...

To nie są "takie sobie" wyścigi tylko Górskie Samochodowe Mistrzostwa Polski.
Jeżdżą tam bardzo dobrzy kierowcy, niektórzy naprawdę mocnymi samochodami, niektóre mają 500 i więcej koni...
Jeżdżą tam bardzo dobrzy kierowcy, niektórzy naprawdę mocnymi samochodami, niektóre mają 500 i więcej koni...
"Driftery" się znaleźli od 7 boleści ... poza tym się wyklepie i będzie cacy

Jak widzę komentarze, niektórych znawców motorsportu, to mi się rzygać chce. C🤬ja wiecie na ten temat, to nie komentujcie głupio.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie