👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@upup
To ja jeszcze bardziej zamieszam. To jest V-Spec II Nur Pack. Poza tym GT-R (R34) to RB26DETT.
To ja jeszcze bardziej zamieszam. To jest V-Spec II Nur Pack. Poza tym GT-R (R34) to RB26DETT.
PO PIERWSZE TO NIE JEST GTR A SKYLINE, PO DRUGIE AUTOR FILMIKU CHYBA NIE WIE CO TO LAUNCH CONTROL

Żywcem z Undergrounda 2 wyjęty
Troche wieśniacki z wyglądu ale i tak oddałbym nerke za takiego.

astrzala napisał/a:
@upup
To moze byc tez GT-T

juki napisał/a:
To moze byc tez GT-T![]()
Ale nie jest:
(opis pod filmikiem yt)
Cytat:
SKYLINE GT-R R34 V SPEC-II,
JUN 2.7 STROKER KIT
GREDDY T78 TURBO KIT
SPEED QUAIFE SEQUNETIAL RACING COMPLETE GEAR BOX
MOTEC M800
juki napisał/a:
jezeli juz GT-R to od RB26 do RB28....
Tu rzeczywiście masz rację.

LC to nie tylko ustawienie optymalnych obrotów do startu ale też odpowiednie cofnięcie zapłonu i dolanie paliwa żeby turbina miała się czym napędzać (w przypadku silników z turbo oczywiście).
antilag podtrzymuje turbinę na odpowiednio wysokich obrotach w czasie zmiany biegów tak żeby nie czekać aż wstanie po przepięciu biegu
Żaden ze mnie ekspert ... ale może te informacje wyprowadzą niektórych z błędu.
antilag podtrzymuje turbinę na odpowiednio wysokich obrotach w czasie zmiany biegów tak żeby nie czekać aż wstanie po przepięciu biegu
Żaden ze mnie ekspert ... ale może te informacje wyprowadzą niektórych z błędu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie