👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W imeniu pc'towcow dziekujemy konsolowcom za udzial beta testow gry i oddanie nam gotowej wersji

Patit napisał/a:
Konsolowcy grali wcześniej, PC-towcy się ślinili.
Teraz PC będzie miało mody, których konsole nigdy nie dostaną.
Dziękuję
Czyli wychodzi, że PCty śliniły się 2 lata... a od teraz konsole będą ślinić się z 6 lub nawet 10 lat

Beta na konsolach? Chyba żartujecie... Grafika na PS4 i na PC wygląda tak samo. Jedyne co mają PCtowcy to 60fps (na których pograją jeżeli mają komputer za 4k) i mody. A konsole uciągną 60fps w FHD, potwierdzili to producenci gry ProjectCars, wychodzi na początku maja.

Z dupy nie z konsoli debilu tam wyżej, to jest z edytora, a edytor jest na pc, pedale.

wudun napisał/a:
Bo to z konsoli;D
To grajcie na nowszych generacjach.
wudun napisał/a:
Bo to z konsoli;D
Z twojego laptopa z biedronki na low w 15fps pewnie wygląda ładniej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie