👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale po co ?! Dobrze że każdy może robić co chce, to jest właśnie urok GTA czy może wolisz żeby na multi były misje typu zdobądź flagę i nie zabij nikogo po drodze. O to chodzi w GTA że wpadasz z kumplami i robisz gnój jakiego świat nie widział

UP, a dotego zamiast grać jak człowiek na PC to używa konsoli z opcją auto namierzania i jara się "headshotem".

Powiedz no, a słyszałeś Ty o takim czymś jak ograniczenie ilości graczy na mapę?
W Battlefieldzie na przykład takie coś działa i też można latać samolotami, jeździć czołgami itp.
Także trochę z dupy wzięty temat.
W Battlefieldzie na przykład takie coś działa i też można latać samolotami, jeździć czołgami itp.
Także trochę z dupy wzięty temat.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie