podpis użytkownika

podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"

W Battlefieldzie na przykład takie coś działa i też można latać samolotami, jeździć czołgami itp.
Także trochę z dupy wzięty temat.
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
a ja tam sie nie moge juz doczekac na PS4 mam dobrego kompa odpalam kazda gre ale p🤬le wygodniej gra mi sie na konsoli a ty jakis glupi jestes hrodgar auto namierzanie to ty masz jak grasz easy a jak grasz na hardzie to nie ma czegos takiego
zaj🤬o podstawówką.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

To jedna z tych gier, gdzie po przejściu każdej częsci, na końcu myślałem "no k🤬a, co tu jeszcze można wymyślić, żeby było lepsze, chyba się nie da", a przy rozpoczęciu każdej kolejnej części "no k🤬a, przeszli samych siebie, znowu".
Pozdrawiam wszystkich, którzy z okazji wyjścia każdego nowego GTA biorą sobie wolne od pracy, dziewczyny, kumpli, rodziny i GRAJĄ.
a ja tam sie nie moge juz doczekac na PS4 mam dobrego kompa odpalam kazda gre ale p🤬le wygodniej gra mi sie na konsoli a ty jakis glupi jestes hrodgar auto namierzanie to ty masz jak grasz easy a jak grasz na hardzie to nie ma czegos takiego
To oddawaj tego kompa jak ci nie pasuje

Jak widzę jak niektórzy "grają" w GTA to mam ochotę im kompa przez okno wyp🤬olić. Odpala, ni c🤬j nie wie o co chodzi, nak🤬ia tylko do wszystkiego co się rusza, aż go wojsko up🤬li w końcu. Owszem można tak na chwilę. Ale nie ma to nic wspólnego z graniem w GTA.
To jedna z tych gier, gdzie po przejściu każdej częsci, na końcu myślałem "no k🤬a, co tu jeszcze można wymyślić, żeby było lepsze, chyba się nie da", a przy rozpoczęciu każdej kolejnej części "no k🤬a, przeszli samych siebie, znowu".
Pozdrawiam wszystkich, którzy z okazji wyjścia każdego nowego GTA biorą sobie wolne od pracy, dziewczyny, kumpli, rodziny i GRAJĄ.
A c🤬j cię obchodzi to jak inni grają? Wydali pieniądze na grę i mogą robić co im się tylko podoba. Jeśli dla kogoś fajne jest nak🤬ianie do wszystkiego co się rusza z wyrzutni rakiet to zajebiście i niech się tak bawi dalej. Nigdy nie zrozumiem takich ludzi, DOSŁOWNIE NIC cię to nie dotyczy, a się wpieniasz.