👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tomasz220289 napisał/a:
a ta cała widownia na dachu to po co?
Od lewej inspektor inwestora, inżynier projektant, kierownik budowy, kierownik robót, inspektor ds. BHP, inspektor ochrony środowiska i na końcu fiziol.
@up ciekawe po czym poznali, że jebnie
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
Do szyb są specjalne stojaki pod widły czy tez pod dźwig. Oczywiście mam na myśli tereny białego człowieka. Dziwi mnie tylko że jebło tak późno

Jebło bo nie zabezpieczyli rogów. Kancikiem o ramię dźwigu stykło igotowe. Jak by nie to to mogło im się udać, ale wtedy nie było by filmu.

Pan_Doktur napisał/a:
@up ciekawe po czym poznali, że jebnie
siwybis napisał/a:
Do szyb są specjalne stojaki pod widły czy tez pod dźwig. Oczywiście mam na myśli tereny białego człowieka. Dziwi mnie tylko że jebło tak późno
Ehhh szyba była hartowana i jebnęła samym kantem w ramię żurawia ot cała magia.
WeZr napisał/a:
Jebło bo nie zabezpieczyli rogów. Kancikiem o ramię dźwigu stykło igotowe. Jak by nie to to mogło im się udać, ale wtedy nie było by filmu.
Co Ty nie powiesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie