2 kwietnia doszło do gw🤬tu na pijanej kobiecie w jednym z brytyjskich kościołów. Mężczyzna uznał, że kobieta jest "dostępna" bo była, jak już wspomniałem, pijana. Gw🤬cicielem był oczywiście imigrant. Dziś został skazany na 9 lat więzienia, jednak po odsiedzeniu 5 zostanie odesłany do swojego ojczystego kraju. Gw🤬cicielem był niewykształcony sprzątacz.
Oto zdjęcie tego osobnika:
Źródło
P.S. Spokojnie Panowie, gw🤬cił swój.
Tu akurat może być róźnie. Po pijaku mogła być głupio chętna a potem po wytrzeźwiałce stwierdziła, że to gw🤬t. Znajomego od oskażenia o gw🤬t uratowało tylko to, źe nagrały kamery monitoringu w klubie. I to na szczęście w bardzo dobrej jakości. Na nagraniu widać było ewidentnie jak mu się pchała na kolana i dobierała do niego. A po wytrzeźwieniu i gdy okazalo się, że nie chce się z nią spotykać i był to tylko numerek odrazu złożyła oskarżenie o gw🤬t.
Konto usunięte
2017-09-13, 5:10
Widze loaciote i jego naczelnego c🤬la bardzo dupka boli, ze wiekszosc Polakow jest normalna i gardzi nielegalnymi imigrantami z Afryki

Przykro mi kutafony, takich patologicznych jednostek jak Wy jest w Polsce bardzo malo i nic nie zdzialacie.
Cytat:
Dziś został skazany na 9 lat więzienia, jednak po odsiedzeniu 5 zostanie odesłany do swojego ojczystego kraju
Na c🤬j on nam tutaj? Niech sobie już tam siedzi te 9 lat z dindunafinami w celi.
Ale przecież jest różnica między gw🤬cącym dzikim murzynem a gw🤬cącym polskim patryjotom!!!! Tak mi wyjaśnił kolega z forum:)
Wspólnymi siłami znajdziemy dla niego jakieś usprawiedliwienie
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
voidinfinity napisał/a:
Za to osobnicy nie popierający tego durnego hasła, bagatelizują każdy gw🤬t dokonany przez ich rodaków
Z głupkami nie ma sensu dyskutować, przed głupkami trzeba się bronić.
kenzol napisał/a:
cejrowski z🤬b alert
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
za gw🤬t powinna być kara śmierci, niezależnie kto jest sprawcą i gdyby taka kara była to wtedy posądzenie o gw🤬t również musiałoby być karane śmiercią bo praktycznie byłaby to próba morderstwa(posądzenie), żeby sobie laseczki nie robiły żartów jak już się to zdarzało albo nie naciągały ludzi na kasę
tylko ciężko zrozumieć lewackie sp🤬oliny, które z jednej strony piętnują gw🤬ty a z drugiej chcą sprowadzania tutaj muzułmanów w których religię gw🤬t jest wpisany jako przykazanie "na plus"
Konto usunięte
2017-09-13, 10:30
Lewicowa młodzierzówka przerzuciła się na kroniki kryminalne jak widać. Żałosne to niemiłosiernie bo wystarczy wspomnieć gang substancji smolistych który bezkarnie działał w Angli, zajmował sie gw🤬ceniem dziewczynek, a nawet dzieci, dostarczał je pedofilom. No ale Polak zgw🤬cił wiec jesteśmy tacy sami, wygrzebcie jeszcze pare takich przypadków jak ten z Jersey z rozszerzonym samobójstwem to sie dowarosciujecie. Swoja droga podobne wpisy pojawiaja się na wszystkich portalach, widac jak lewactwo jest podatne na propagande.
Konto usunięte
2017-09-13, 11:18
kenzol napisał/a:
Stąd ten temat
The_Generat napisał/a:
tylko ciężko zrozumieć lewackie sp🤬oliny, które z jednej strony piętnują gw🤬ty a z drugiej chcą sprowadzania tutaj muzułmanów w których religię gw🤬t jest wpisany jako przykazanie "na plus"
Tutaj o tym pisałem.
poligon6 napisał/a:
No ale Polak zgw🤬cił wiec jesteśmy tacy sami
Gangi pedofilskie działają też w Polsce. Chcesz się czepiać, że wymiar sprawiedliwości nie reagował? A to nie jest tak że w UK ko🤬y wolno więcej, a w Polsce księdzu?
poligon6 napisał/a:
Lewicowa młodzierzówka przerzuciła się na kroniki kryminalne jak widać. Żałosne to niemiłosiernie bo wystarczy wspomnieć gang substancji smolistych który bezkarnie działał w Angli, zajmował sie gw🤬ceniem dziewczynek, a nawet dzieci, dostarczał je pedofilom. No ale Polak zgw🤬cił wiec jesteśmy tacy sami, wygrzebcie jeszcze pare takich przypadków jak ten z Jersey z rozszerzonym samobójstwem to sie dowarosciujecie. Swoja droga podobne wpisy pojawiaja się na wszystkich portalach, widac jak lewactwo jest podatne na propagande.
Jesteśmy podani na propagandę? Tzn. negujesz fakt dokonania gw🤬tu przez swojego rodaka? Tak? Nie było tego? Wrogie media wymyśliły?
To może chcecie jeszcze zabronić podawania informacji kryminalnych w tv i radio jak sprawcą będzie Polak bo to sianie nienawiści przeciw Polakom?
Za komuny był zakaz mówienia o bandytach bo w czerwonej utopii nie miało prawa być kryminalistów... Chcecie to tego wrócić?
Próbujesz nas przekonać, że polscy kryminaliści są lepsi od innych bo są Polakami? Mamy ich wybielać bo to rodaki?
Dla mnie wszyscy kryminaliści to po prostu kryminaliści. Wszyscy są tacy sami. Do lochu z nimi i siedzieć na stercie słomy o chlebie i wodzie.
Tak na serio to o c🤬j tobie chodzi człowieku?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Konto usunięte
2017-09-13, 11:37
"Gangi pedofilskie działają też w Polsce. Chcesz się czepiać, że wymiar sprawiedliwości nie reagował? A to nie jest tak że w UK ko🤬y wolno więcej, a w Polsce księdzu? "
Jeszcze napisz, ze policja im pobłaza z powodu koloru skóry i boi sie rozdmuchiwac sprawy. Poprawność polityczna na zachodzie to fakt, gw🤬ciciele dostaja prace społeczne, albo są unniewinniani bo nie wiedzieli jak jest po szwedzku "nie". Wiec znowu nie ta skala patologii co w Polsce. Zresztą statystyki mówią same za siebie Polska 1800 gw🤬tów, Szwecja 6 tyś przy innym stosunku ludności. Wiec szukajcie dalej towarzysze w kronikach policyjnych buhahahaha.
"Jesteśmy podani na propagandę? Tzn. negujesz fakt dokonania gw🤬tu przez swojego rodaka? Tak? Nie było tego? Wrogie media wymyśliły? '
Nie neguje widac czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka. Po całym internecie rozlała sie podobny s##it, wszystko takie samo wygrzebywanie z kronik przypadków i ujadanie na jedna modłe i ta pseudointelektualna postawa "o zobaczcie w Polsce też sa gw🤬ty", jak wiadomo ze chodzi o skale problemu a nie sam fakt gw🤬tu.
"To może chcecie jeszcze zabronić podawania informacji kryminalnych w tv i radio jak sprawcą będzie Polak bo to sianie nienawiści przeciw Polakom? "
Na razie to domena zachodu tak przez was uwielbianego, to tam skazano dziennikarza za podanie historycznego faktu że mufti jerozolimy paktował z nazistami, innych przykładów nie chce mi się wygrzebywać z internetu.
"Za komuny był zakaz mówienia o bandytach bo w czerwonej utopii nie miało prawa być kryminalistów... Chcecie to tego wrócić?
Próbujesz nas przekonać, że polscy kryminaliści są lepsi od innych bo są Polakami? Mamy ich wybielać bo to rodaki?
Dla mnie wszyscy kryminaliści to po prostu kryminaliści. Wszyscy są tacy sami. Do lochu z nimi i siedzieć na stercie słomy o chlebie i wodzie. "
Nie są lepsi, chodzi o skale problemu. We Włoszech za 40% gw🤬tów odpowiadaja substancje smoliste a stanowią 5% społeczeństwa. Oczywiscie zaraz przykryjecie ten fakt jakims erytycznym zabiegiem by pasowało do waszej wizji swiata.
Konto usunięte
2017-09-13, 11:43
poligon6 napisał/a:
Nie są lepsi, chodzi o skale problemu. We Włoszech za 40% gw🤬tów odpowiadaja substancje smoliste a stanowią 5% społeczeństwa. Oczywiscie zaraz przykryjecie ten fakt jakims erytycznym zabiegiem by pasowało do waszej wizji swiata.
Już ci napisałem gdzie twój błąd logiczny. Dokonaj spędu patologii - dziw się, że masz przestępczość
"The_Generat napisał/a:
Tutaj o tym pisałem. "
no ale dlaczego jak ja piszę "lewacka sp🤬olina" to od razu zakładasz, że to o tobie (pytanie retoryczne, tak dla śmiechu, wiem dlaczego)
a apropos tego co pisałeś, ja nie widzę przeciwwskazań w przyjmowaniu uchodźców o ile przyjeżdżają tu pracować i nie wyznają islamu, który neguję ze względu na ich przykazania, bo jak nie chcemy gw🤬cicieli to trudno zapraszać kogoś kto ma w doktrynie "gwałć!"
Konto usunięte
2017-09-13, 11:50
poligon6 napisał/a:
i ta pseudointelektualna postawa "o zobaczcie w Polsce też sa gw🤬ty", jak wiadomo ze chodzi o skale problemu a nie sam fakt gw🤬tu.
Powiadasz? A co powiesz na rzekomy wpis księdza Oko, o tym żeby babę zgw🤬coną w Rimini zmusić do rodzenia dziecka islamskiemu gw🤬cicielowi?
Widziałeś jak się internet obsrał? Szkoda, że się tak nie obsrywa jak gw🤬ci Polak.
#podwójnestandardy
The_Generat napisał/a:
no ale dlaczego jak ja piszę "lewacka sp🤬olina" to od razu zakładasz, że to o tobie (pytanie retoryczne, tak dla śmiechu, wiem dlaczego)
A gdzie ja tam się odnoszę do tego fragmentu? Nawet nie zauważyłem, że coś o lewakach pisałeś
The_Generat napisał/a:
bo jak nie chcemy gw🤬cicieli to trudno zapraszać kogoś kto ma w doktrynie "gwałć!"
Europejczycy niby nie mają, a poczytaj co błękitne hełmy odp🤬lają
Konto usunięte
2017-09-13, 11:56
"Już ci napisałem gdzie twój błąd logiczny. Dokonaj spędu patologii - dziw się, że masz przestępczość "
Podstawy logiki się kłaniaja, po co mam to robić. Ale nawet w Polsce takie spedy istnieja np Włókiennicza w Łodzi, ale nawet tam w porównaniu ze strefami No-go jest spokojnie.
"Powiadasz? A co powiesz na rzekomy wpis księdza Oko, o tym żeby babę zgw🤬coną w Rimini zmusić do rodzenia dziecka islamskiemu gw🤬cicielowi?"
Po pierwsze taki oszołom jak oko zwisa mi kalafiorem, i jakbys się troche interesował "internetami" to bys wiedział ze konto było fałszywe. Tak samo zwisa mi shitstorm pod tym wpisem. Ja pisze o skali problemu ty widze uprawiasz tania propagande w stylu urbana "a u was murzynów bija" gdy w tym samym czasie do ludzi strzelano na ulicy, no ale widac dziedzictwo zobowiazuje. Temat nalezy rozmyć, najlepiej stosując retoryke wstydu, albo skrajne przypadki. A wtedy w tym wszystkim umyka istota problemu, tak wiec gratuluje powtarzania lewackiej propagandy, poziomem dorównujacej wpisowi Oko.