Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:14
Gw🤬t w kościele
konto usunięte • 2017-09-12, 17:19
2 kwietnia doszło do gw🤬tu na pijanej kobiecie w jednym z brytyjskich kościołów. Mężczyzna uznał, że kobieta jest "dostępna" bo była, jak już wspomniałem, pijana. Gw🤬cicielem był oczywiście imigrant. Dziś został skazany na 9 lat więzienia, jednak po odsiedzeniu 5 zostanie odesłany do swojego ojczystego kraju. Gw🤬cicielem był niewykształcony sprzątacz.

Oto zdjęcie tego osobnika:

Źródło

P.S. Spokojnie Panowie, gw🤬cił swój.
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-13, 12:04 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
The_Generat 2017-09-13, 12:34 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-13, 13:02
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-13, 13:17 3
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-13, 13:25
"Pokaż mi dementi gdzie episkopat lub Oko, mówi, że to nie on pisał i się z tym nie zgadza. "

Kazdy wie jakie jest zdanie KK w tej sprawie, mnie inetersuje stan prawny, a kazdy może pisac swoje dyrdymały. Dla was lewuski jest wazne ujadanie na KK, tylko co mnie obchodzi. Nie mam zamiaru brać na powaznie bzdur Oko, tak jak lewackiej propagandy w tym temacie majacej na celu rozmycie całej sprawy. Przypominam sprawa dotyczy tego ze imigranci popełniaja wiecej gw🤬tów w przeliczeniu na dana populacje, a wy skaczecie towarzysze po tematach jak żabki.
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-13, 13:31 3
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-13, 13:47
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-13, 14:07 4
poligon6 napisał/a:

Zastanów się co piszesz we Włoszech 5% populacji odpowiada za 40% gw🤬tów, jarzysz czy nie bardzo. Czyli musi to byc odpowiednio dziki element skoro dosciga 95% populacji.

To się nadaje do oprawienia w ramkę

Czyli zgodnie z twoją logiką, przykładowo w takiej Polsce gdzie dokonuje się około 0,5mln przestępstw kryminalnych rocznie, odpowiedzialnych jest za nie 100% społeczeństwa?

Czy może jednak jakiś procent (nie wiem jaki, 5,10,15%?) patusów?
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-13, 14:23
W ramke mozesz sam siebie oprawić jak nie rozumiesz o czym mowa, a moze nie chcesz zrozumieć. Są dwie populacje w spoleczeństwie jedna liczaca 5%ogółu odpowiada za 40% gw🤬tów i druga liczaca 95% ogółu odpowiadająco za 60% gw🤬tów, czy moze musisz cofnąć się do podstawówki by wytłumaczyłby ci ktoś na gruszkach i sliwkach?
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-13, 14:26 4
poligon6 napisał/a:

jedna liczaca 5%ogółu odpowiada za 40% gw🤬tów i druga liczaca 95% ogółu odpowiadająco za 60% gw🤬tów,

Czyli 100% obywateli włoch to przestępcy
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-13, 15:36
"Czyli 100% obywateli włoch to przestępcy "

A kto mówi o obywatelach? Znowu nie uważałes i nie czytałeś, imigranci nie maja obywatelstwa a odpowiadaja za 40% gw🤬tów, z toba jak z dzieckiem specjalnej troski trzeba tłumaczyc powoli bys załapał. Ale mam nadzieje ze już skleciłes dwa fakty do kupy czy nie bardzo? Jak nie to napisz coś o Oko.
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-13, 15:46 4
poligon6 napisał/a:

A kto mówi o obywatelach? Znowu nie uważałes i nie czytałeś, imigranci nie maja obywatelstwa a odpowiadaja za 40% gw🤬tów, z toba jak z dzieckiem specjalnej troski trzeba tłumaczyc powoli bys załapał. Ale mam nadzieje ze już skleciłes dwa fakty do kupy czy nie bardzo? Jak nie to napisz coś o Oko.

No skoro twierdzisz, że 5% procent dwunożnych przebywających we włoszech popełnia 60% gw🤬tów, a pozostałe 95% popełnia 40% - to oznacza że 95% to obywatele. No chyba, że jest jakaś inna grupa, która nie jest nachodźcami i nie jest obywatelami. Nie wiem, może turysty z Polski

Idź już synek do książek i nie cytuj clickbaitowych tytułów bo sobie tylko szkodzisz
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-13, 15:53
No widzisz powoli łapiesz dlatego pisałem o populacji zamieszkującej dany teren, ja wiem czytanie ze zrozumieniem to duże wyzwanie dla wyznawców ideologi lewackiej, to tak jak rasowy katol nie rozumie teori ewolucji, mówiąc że to tylko teoria, reprezentujesz podobny poziom.
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-13, 15:56 3
@up

No myśl, myśl. Dojdziesz w końcu, że jak się mówi o przestępstwach to się wydziela najpierw grupę przestępców z grupy wszystkich ludzi przebywających w jakimś kraju - a potem ich dzieli na takich srakich czy owakich

A potem już tylko krok do uświadomienia sobie, że w dużych skupiskach przestępczości dochodzi do większej liczby przestępstw
Zgłoś
parolpl 2017-09-13, 17:47
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem