Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kipax 2012-08-08, 22:38 27
Tak mi się przypomniało Prawda
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 23:01
ech ci potomkowie Endecji...
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 23:06
@michji
nawet nick masz podobny do redaktora naczelnego gówna wyborczego
(dla jasności redaktorem nacz. gw jest adam michnik (specjalnie z małych liter))
Zgłoś
lapsikoss 2012-08-08, 23:08 17
@up
Aleś dogadał Michnikowi! Mój bohaterze
Zgłoś
Pener 2012-08-08, 23:16 12
czemu jest taka niechęć do GW? Jakaś nowa moda? Nie wiem o czymś? Kurde, staram się być na bieżąco a w TVN nic o tym nie wspominali
Zgłoś
anonymousm 2012-08-08, 23:19 2
Znów banda chuliganów i kretynów będzie utrzymywała, że więcej robią dla Polski, niż Michnik, który siedział w komunistycznym więzieniu, pisał ważne książki, postarał się o ufundowanie najważniejszej nagrody literackiej w Polsce, itd. Eh, głupie, głupie śmiecie.
Zgłoś
Cryo 2012-08-08, 23:24 1
Boli lemingi? Ma boleć
Zgłoś
yoshi88-88 2012-08-08, 23:26 1
ja jestem ciekawy czy któryś z hejterów GW kiedykolwiek przeczytał chociaż jej pare numerów . Może czasami , fakt , manipulują jakimiś doniesieniami. No ale jadą równo jednych i drugich , tak samo jak TVN.
Nie mówię , że te media są jakimiś wyroczniami prawdy , ale jak słyszę, że GW to propaganda, ale za to GP nie , albo niezalezna.pl to super portal to winszuję.
Zgłoś
uookie 2012-08-08, 23:27 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
anonymousm 2012-08-08, 23:35
@uookie
Nie rozumiem, dlaczego Michnik ma być odpowiedzialny za rzeczy, które miały miejsce przed jego urodzeniem albo kiedy był małym chłopcem.
Kiedy publicystyka GW skierowana jest przeciwko takim "rozliczeniom", to podpisuję się pod nią z całego serca, choć oprócz tego różnie z tym bywa.
Jeżeli ktoś atakuje przeciwnika, atakując jego przodków, a nie to, co przeciwnik sam zrobił, nie cofnie się przed wypisywaniem kłamstw, od których pewnie roi się we wklejonym przez ciebie gówienku z "Gazety Polskiej", kompromitującym ideę lustracji.
Zgłoś
uookie 2012-08-08, 23:39 4
@up no to masz:

Zgłoś
anonymousm 2012-08-08, 23:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
longbill 2012-08-08, 23:50 2
@anonymousm
Najwięcej i jedynie, to zrobił dla komunistycznych działaczy PRL-owskich, którym minimum raz do roku zapewnia laudacje na łamach jego gadzinówki i możliwość wysrywania się i łgania do upadłego Jaruzelom, Kiszczakom, Kaniom i tym podobnym zbrodniarzom.
Problem w tym, że nigdy nie było Norymbergi dla czerwonych ze wschodu, to mamy - nierozliczone zbrodnie, zdrajców i morderców obwieszonych orderami za popełnione im zbrodnie, niczym choinki na BN.
Jednym z tych, który nie dopuścił do jednoznacznego rozprawienia się z czarną kartą w "naszej" historii jest właśnie Szechter, który kontynuując dziejową misję brata, matki (była ona wykładowczynią w ubeckim uniwersytecie - tak, były takie za komuny) i ojca (skazanego za zdradę głowną przez II RP) sławi "generała" Jaruzela, Kiszczaka.

Ludzi, którzy chcą zwyczajnej sprawiedliwości nazywasz bandami? Widzę, że kontynuujesz najlepsze tradycje swojego idola, kiedy to on i jemu podobni, w czasach tak zwanej "Polski" "Ludowej", usprawiedliwiali w ten sposób zbrodnie na narodzie Polskim - na walce z bandami i reakcją.
Zgłoś
Tworas 2012-08-09, 0:06 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem