Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Marcin I. mieszkał w jednej z podkłobudzkich wiosek wraz z matką, 43-letnią Elżbietą M. oraz siostrą – upośledzoną umysłowo Ewą R. Nocami, pod nieobecność kobiety, zakradał się do pokoju dziewczyny i brutalnie ją gw🤬cił. Koszmar trwał wiele miesięcy, a może i lat – do czasu, aż o sprawie dowiedziała się policja.

Być Może ohydne występki Marcina nigdy nie ujrzałyby światła dziennego, gdyby nie bożonarodzeniowy wieczór, gdy chłopak wrócił do domu pod wpływem alkoholu. Elżbieta M. wspomina, że był bardzo agresywny, krzykliwy, rzucił się na nią i chciał zgw🤬cić. Własną matkę!

Wystraszona i zaszokowana kobieta natychmiast wezwała policję. Podczas przesłuchań wyszło na jaw, że nie tylko matka mogła stać się ofiarą brutalnego chłopaka – o wielokrotnych gw🤬tach opowiedziała funkcjonariuszom także Ewa R.

Wczoraj przed Sądem Okręgowym w Częstochowie, rozpoczął się proces Marcina I. Grozi mu do 12 lat więzienia. Chłopak jednak nie widzi nic złego w tym, co zrobił. Jego matka zarzeka się jednak, że noga syna w jej domu już nigdy nie postanie!

papilot.pl/article/7245/Gwalcil-niepelnosprawna-siostre-chcial-zgwalci...
Zgłoś
Magik2501 2010-01-16, 18:55 1
"dziś nie ma czapy nawet dla takiego skurrrwysynaa!"

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
k................7 2010-01-16, 19:04
Magik2501 napisał/a:

"dziś nie ma czapy nawet dla takiego skurrrwysynaa!"

Jak dla mnie jego matka była ok
Zgłoś
P................a 2010-01-16, 19:21 20
Marcin I., Elżbieta M., Ewa R., a tata pewnie Zbigniew G.
Zgłoś
e................n 2010-01-16, 19:46
Tutenchamonka napisał/a:

Marcin I., Elżbieta M., Ewa R., a tata pewnie Zbigniew G.

Dziwne nie? Każde z innego ojca... Matka też poj🤬a że nazwiska po którymś nie wzięła
Zgłoś
m................o 2010-01-16, 20:57
tępe h🤬je nieważne kto jakie ma nazwisko
patologia k🤬a normalnie
Zgłoś
Skupek 2010-01-16, 21:46 1
merquto, chyba Ty.
Zgłoś
J................e 2010-01-16, 21:54
Zalecialo FAKTem...
Zgłoś
S................s 2010-01-17, 0:05 1
Warzywa się je a nie gw🤬ci...
No umysłowe też dadzą radę z widelcem
Zgłoś
o................e 2010-01-17, 0:55 2
party hard!
Zgłoś
B................r 2010-01-17, 1:22
zrodlo = papilot.pl = to prawie jak wsadz mi pogrzebacz w dupe
domyslam sie, ze takie zjebusy napewno gdzies zyja, ale mam nadzieje, ze jak najdalej stad..
Zgłoś
qTwist 2010-01-17, 1:53
Jestem za tym, żeby chłopak wyszedł na wolność. Przecież nie zrobił nic złego, upośledzoną córkę dajcie spokój, nikt inny by jej nie wyr🤬ał...

podpis użytkownika

Zgłoś
t................n 2010-01-17, 10:47
tamburyniarz, z wyjątkiem ciebie?
Zgłoś
W................x 2010-01-17, 10:54
Bonzdriver, coś Ci się nie podoba? Natknęłam się to wrzuciłam, bo uznałam, że warto a skąd pochodzi news to już najmniej ważne.
Zgłoś
DaKuz 2010-01-17, 11:04 1
Racja Wali Faktem A tak a pro po ona była "korki" i opowiedziała policji co się działo?? (po mimo teorii swój swego pozna) jakim cudem matka nie wiedziała o sprawie?? Chyba ze nocami jak nie było syna ona używała

podpis użytkownika

Jak bym wpisał tu 250 znaków to ile to będzie??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie