Widać jak odpina pasek od gitary. C🤬j mu w ryj.
podpis użytkownika
Q L I M A X
Zamiast gitary powinna być piła łańcuchowa i powinna mu p🤬lnąć prosto w czoło

oglądać od 0:26....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Co za zjeb, a gra zapewne na hula hop bo gitara widać mu służy do zabawy... i na laski... jak większości takich pseudo artystów z gitarami

podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon

Jak można tak z Les Paulem poczynić? Pomimo że pewnie ustawione to serdeczny c🤬j w oko temu Panu.
@up to by było byt śmieszne:) a jak sobie klient rozwala sprzęt za kilka tyś, jest cacy:)

Tzw. Guitar spin. Ilu to idiotów rozj🤬o sobie w ten sposób nowe gitary

K🤬a a ja nie mam na porządną gitarę. Jak to był oryginalny gibson to c🤬j w dupsko temu panu

Rockowe... W ch*j... Każdy (choć trochę) ogarnięty muzyk (muzykant) szanuje swój sprzęt, kocha go w jakiś sposób. Do dla niego to nie tylko narzędzie. Cholera mnie bierze jak widzę coś takiego.
Za rozprzestrzenianie głupoty i propagowanie złego traktowania gitar piwa nie będzie
Za rozprzestrzenianie głupoty i propagowanie złego traktowania gitar piwa nie będzie
Sator_et_Ultor napisał/a:
Rockowe... W ch*j... Każdy (choć trochę) ogarnięty muzyk (muzykant) szanuje swój sprzęt, kocha go w jakiś sposób. Do dla niego to nie tylko narzędzie. Cholera mnie bierze jak widzę coś takiego.
Bo to nie jest ani muzyk, ani muzykant tylko kolo, który myśli, że dzięki gitarce będzie więcej r🤬ał.