👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym jej usiadł na nogach po prostu. I udawał że nie wiem o co chodzi. I pierdnął bym soczyście by nie napluć w ryło gliście. Ale z drugiej strony jeżeli autobus pusty i były wolne miejsca to niech cizia sobie trzyma nóżki, przecież niejeden menel tam siedział z dupskiem brudniejszym niż nie jeden trep.
Następny szeryf z telefonem. "Będzie pani hitem internetu". Nie zesraj się cioto, bo ta pani sra na ciebie i twoje internety.
Co za czop, nie pomyślał, że mogła skasować trzy bilety.
Teraz będą wszystkich prostaków nagrywać i wrzucać jako "hit internetu"? Miejsca na serwerach braknie...

Oj tam przeżywacie, facet po prostu widząc ładne nogi, nie chciał w domu robić pamięciuchy tylko nagrać sobie ładnie i elegancko zwalić gruchę. Musiał tylko znaleźć pretekst do nagrania materiału. Dodatkowo koleś nie jest samolubem i wrzucił w internet swoją zdobycz, wiedząc dobrze że ludzie z zadowoleniem zaspokoją siebie. Dał jej to nawet do zrozumienia mówiąc "będzie pani hitem internetu!"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie