👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z Jacykowem ma szanse!!!! Chociaż nie.. jak tamten go zajdzie od tyłu....

najman ma wykształcenie muzyczne, zapewne koncertowo opanował swój ulubiony instrument - flet prosty. następna gala - najman vs. justyś bober.

lofix1 napisał/a:
następna gala - najman vs. justyś bober
E, no co Ty, jeszcze mu krzywdę zrobi.

Dlaczego odklepał? Bo jest p🤬dą i nie wychodzi na ring żeby wygrać, tylko dostać gaże.

W walce z "El Estrogenem" Najmanem Adam Małysz, aby dać mu szansę, będzie walczył w nartach...
Ale bez kasku...
Ale bez kasku...
A mnie tam szkoda Najmana, bo rzygać mi się chce jak ocipiałe społeczeństwo jara się kolejnym nafaszerowanym sterydami debilem, którego będą wywyższać jako nową gwiazdę MMA.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie