Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Gwiezdne wojny po polsku
konto usunięte • 2010-02-16, 16:41
Gwiezdne wojny Made in Poland
Najpierw x minut filmu, który chyba nie powstał

i "oficjalny" zwiastun

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
asdas 2010-02-16, 18:24 1
film od xxx lat jest w fazie produkcji także może w końcu się pojawi
Zgłoś
LOADING... 2010-02-16, 19:25
To drugie to nie zwiastun tylko film krótkometrażowy zrobiony jakies 8 czy 10 lat temu, jak na tamte czasy to byl rewelacyjny, wiekszosc efektow to 3DSMAX, a to pierwsze to jakas kupa wysrana z dupy Ludzie chcieli cos podrobic lecz im nie wyszlo Powodzenia w kolejnych wysranych animacjach ...
Zgłoś
errortheory 2010-02-16, 21:12 1
Tak BTW. drugi filmik NIE JEST zwiastunem pierwszego, ale kto by się tam interesował...
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-17, 7:16
Pierwszy filmik nie jest "wysrany z dupy" tylko został nagrany podczas konwentu fantasy w Krakowie pare lat temu przez jego uczestników podczas warsztatów filmowych prowadzonych przez Staszka Monderka (z Poznania). Film który powstaje z jego inicjatywy już od kilku lat, ma mieć tytuł "Gwiazdy w Czerni" i będzie swobodną parodią Gwiezdnych Wojen. Staszek sam uzbierał środki na ten film jest też reżyserem oraz producentem, zasiada rónież za kamerą oraz odpowiada za efekty spcjalne. Na codzień produkuje rekamy telewizyjne oraz teledyski. Jego oficjalna strona na której można obejrzeć jego filmiki to : stars-in-black.pl/
A tak btw jak ty Lukas 360 potrafisz srać takimi filmikami to wróże tobie świetlaną przyszłość w kinematografii bo chyba nie zdajesz sobie sprawy ile pracy taki wysrany filmik kosztuje, a jak fakt żę jesteś beznadziejnie pozbawiony poczucia humoru lepiej przemilczeć.
Zgłoś
LOADING... 2010-02-17, 8:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-17, 16:42
Lukas 360 chyba się odrobine nie zrozumieliśmy. Ja właśnie broniłem tego pierwszego filmiku kręconego na konwencie. Jeśli cie żle zrozumiałem to sorry. Wiem jak powstawał ten konwentowy filmik bo sam na tym konwencie byłem a kumpel w nim grał Zresztą jak sam powiedziałęś scenariusz powstawał na bierząco a film został nakręcony w jeden dzień. Dla wszystkich to była tylko zabawa. Co do Stars in Black pewnie masz racje że hollywodzki film to nie będzie ale sam fakt że koleś ma zacięcie żeby samemy się podjąć wyzwania nakręcenia filmu, samemu go finansując... Dla mnie kolesiowi należą się gratulacje.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem