Dawniej jak baba poszła sama do lasu albo weszła do ciemnego pomieszczenia to też gw🤬tu nie było bo robiła to na własne ryzyko. Widac sądy sądza podobnie, siegaja juz nie PRL-owskiej tradycji ale staropolskiej, a może ida z nurtem europy tam takie wyroki sa na porzadku dziennym, nie było gw🤬tu bo nie wiedział jak jest po szwedzku
"nie".
"nie".
A ja wam powiem tak. Zamiast spinać rów to się nie wypowiadam bo nie znam szczegółów sprawy a powyższy mem nie jest źródłem faktów tylko tanią sensacją.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

Jak dla mnie to jest jakaś tragedia.
Mam też wrażenie, że puki polityka się nie zmieni,
to będzie wciąż gorzej i gorzej ..
Oddalamy się do Zachodu a przybliżamy do Wschodu.

sadist67 napisał/a:
Jak dla mnie to jest jakaś tragedia.
Problem w tym że tak zwany zachód przybliza sie kulturowo do Afryki, a ideologia neomarksistowska juz dawno tam wyznacza standardy życia społecznego.

Jacy z was idioci. "PROKURATURA UZNAŁA".
PROKURATURA!
Co z tym ma do czynienia "wolny sąd"??? Jeżeli prokuratura umarza postępowanie to sąd nie ma nic do gadania.
Właśnie tacy kretyni jak wy idą potem głosować a nie są w stanie pojąć tak prostych mechanizmów.
I jeszcze Velture który jako argument wp🤬la że jakiś ciapak kogoś tam gdzieś tam coś tam. Co to k🤬a ma z tym wspólnego?
Podziękujcie panu zorro, to jego prokuratura.
PROKURATURA!
Co z tym ma do czynienia "wolny sąd"??? Jeżeli prokuratura umarza postępowanie to sąd nie ma nic do gadania.
Właśnie tacy kretyni jak wy idą potem głosować a nie są w stanie pojąć tak prostych mechanizmów.
I jeszcze Velture który jako argument wp🤬la że jakiś ciapak kogoś tam gdzieś tam coś tam. Co to k🤬a ma z tym wspólnego?
Podziękujcie panu zorro, to jego prokuratura.
Ta kobieta była a raczej jest niepełnosprawna dlatego nie stawiała oporu tj nie było "gw🤬tu".

poligon6 napisał/a:
a ideologia neomarksistowska juz dawno tam wyznacza standardy życia społecznego.
Jeżeli mówimy o pincet+ to pełna zgoda

I tak jesteśmy Ciemnogrodem nowoczesnej EU! Musimy jak najszybciej dostosować nasze prawo do światłych rozwiązań takich jak np. we Francji "28-latek zgw🤬cił 11-latkę w swoim mieszkaniu na przedmieściach Paryża. Spotkał ją po drodze i powiedział, że pokaże jej jak się całuje. Dziewczynka przystała na to i poszła razem z nim. Sędzia uzasadnił kwalifikację czynu jedynie jako napastowanie, a nie gw🤬t. Jego zdaniem nie było żadnej przemocy, zastraszania, przymusu czy zaskoczenia. Dziewczynka po prostu zgodziła się, więc nie ma mowy o gw🤬cie. Kolejna rozprawa odbędzie się 13 lutego przyszłego roku.
Francuskie prawo jest w kwestii seksu nieletnich wyjątkowo pobłażliwe. Jeśli nie ma żadnej przemocy podczas stosunku między małoletnim i dorosłym, jest na to prawne przyzwolenie.
Francuskie prawo jest w kwestii seksu nieletnich wyjątkowo pobłażliwe. Jeśli nie ma żadnej przemocy podczas stosunku między małoletnim i dorosłym, jest na to prawne przyzwolenie.

voidinfinity napisał/a:
Jeżeli mówimy o pincet+ to pełna zgodaRedystrybucja majątku, to jeden z fundamentów marksizmu.
Mówie o neomarksizmie kulturowym nie socjaliźmie czy raczej socjalu. Neomarksizm kulturowy to głownie LBGT, gender, multi kulti i tym podobne wynalazki.

@up
Ehe. A jak byś finansował te wynalazki gdyby nie redystrybucja dóbr?
To o czym piszesz, to tylko metody na przekręcanie zrabowanej kasy. Jakby nie było zrabowanej kasy, to by nie było metod na jej przekręcanie.
No ale socjaliści katoliccy będą bohatersko walczyć z problemami nieznanymi w normalnych ustrojach.
Ehe. A jak byś finansował te wynalazki gdyby nie redystrybucja dóbr?

To o czym piszesz, to tylko metody na przekręcanie zrabowanej kasy. Jakby nie było zrabowanej kasy, to by nie było metod na jej przekręcanie.
No ale socjaliści katoliccy będą bohatersko walczyć z problemami nieznanymi w normalnych ustrojach.
No a jak miała pozbyć się dziecka, skoro aborcja w tym pok🤬ionym kraju jest nielegalna...