Dziadek tylko na cmentarzu był sztywny.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

@up
Tak, rozj🤬. Ale to nie zmienia faktu, że z krótkiego opisu ciężko cokolwiek powiedzieć.
Tak, rozj🤬. Ale to nie zmienia faktu, że z krótkiego opisu ciężko cokolwiek powiedzieć.
Dosyć istotny jest tu fakt, że nie stawiała oporu prawdopodobnie dlatego, że była NIEPEŁNOSPRAWNA PSYCHICZNIE.
Prawo szariatu mówi wyraźnie: albo go poślubi albo czeka ją ukamienowanie wybór jest chyba oczywisty
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
I tak to nie przebije nowoczesnej i progresywnej zachodniej Europy gdzie zgw🤬cono sparaliżowaną białą babkę przez gówniane ścierwa i sąd uznał, że to nie był gw🤬t bo nie stawiała oporu...
Jak kogoś interesuje ta historia to niech poszuka sobie na sadolu bo było o tym pisane chyba na początku tego roku.
Niedługo dojdzie do tego, że jak ktoś zaknebluje babie ryja i ją zwiąże to też nie będzie gw🤬t bo przecież nic nie mówiła i się nie broniła...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jak kogoś interesuje ta historia to niech poszuka sobie na sadolu bo było o tym pisane chyba na początku tego roku.
Niedługo dojdzie do tego, że jak ktoś zaknebluje babie ryja i ją zwiąże to też nie będzie gw🤬t bo przecież nic nie mówiła i się nie broniła...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

skoro nie staiwała oporu to nie było gw🤬tu koniec kropka , ja pierodle jak można dac wiare kobiecie ? przeciz wiadomo że bedzie kłamać zeby nie wyjsc na łatwą nie stawiałą oporu to znaczy że dała dupy
Velture ja mam nadzieje że w końcu będzie równouprawnienie i męzczyn będa karac zagw🤬t tak samo jak karają kobiety
Velture ja mam nadzieje że w końcu będzie równouprawnienie i męzczyn będa karac zagw🤬t tak samo jak karają kobiety

Ten świat jest poj🤬y. Wyr🤬a jakiś zwyrol chorą psychiczną kobietę i zostanie uniewinniony.
Jakaś dupa w podobnym wieku najebie się na imprezie i pójdzie z chłopakiem do łóżka, na drugi dzień powie że się nie puściła tylko to był gw🤬t- więzienie i zniszczone życie młodego człowieka.
Jakaś dupa w podobnym wieku najebie się na imprezie i pójdzie z chłopakiem do łóżka, na drugi dzień powie że się nie puściła tylko to był gw🤬t- więzienie i zniszczone życie młodego człowieka.
Panowie reaserch. To jedyny portal gdzie mozna by ujawnic nazwisko prokuratora...
Czy brak protestu kobiety automatycznie oznacza gw🤬t?
Czy osoba niepełnosprawna nie ma prawa do seksu?
Pomóżcie mi bo mam w weekend umówionych parę spotkań.
Czy osoba niepełnosprawna nie ma prawa do seksu?
Pomóżcie mi bo mam w weekend umówionych parę spotkań.

No to minister Zero znowu będzie miał pełne ręce roboty.
A nie, chwileczkę. Gw🤬cicielem był biały katocebularz, więc wystarczy, że się z tą panią ochajta.
A nie, chwileczkę. Gw🤬cicielem był biały katocebularz, więc wystarczy, że się z tą panią ochajta.