Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Gw🤬ty w Szwecji
noyss • 2021-11-01, 9:30
Grupa naukowców pod przewodnictwem Kristiny Sundquist podczas badań doszli do szokującego odkrycia - mianowicie 60% gw🤬tów popełnianych jest przez 14% społeczeństwa - imigrantów. Badania zostały dodatkowo podzielone pod względem ras, ale niestety szef Kancelarii Rady Apelacyjnej ds. Przeglądu Etycznego doszedł do wniosku, że te dane są wrażliwe i nie powinny zostać opublikowane.

Grupa naukowców z Sandquist na czele będzie odpowiadać przed sądem za naruszenie etyki badawczej i ksenofobie, co bardziej zabawne, podobne zarzuty zostały postawione jednemu z członków ekipy badawczej, który z pochodzenia jest Irańczykiem.

Wiem, że nic nowego nie odkryłem, ale zarazem śmieszy i przeraża ten postępowy zachód. Fakty są ukrywane, bo grupa pajaców rządowych uznaje je za "dane wrażliwe" .

Niestety nie mogę wrzucić źródła, więc zostanie dodane później, info jest w miarę świeże, więc kto będzie chciał sam znajdzie.

Na zdjęciu jeden z badaczy Ardavan Khoshnood.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij 2021-11-01, 9:35 57
Zgłoś
Halman 2021-11-01, 9:44 15
wstydliwy temat dla lewaków
Zgłoś
7wporzondku 2021-11-01, 9:46 3
Doigrali sie
Zgłoś
żmij 2021-11-01, 10:05 121
Z pozdrowieniami od postępowej i tolerancyjnej Szwedki, Elin Kranz.
Zdjęcie przed i po ubogaceniu.

Zgłoś
Adam_WKLADAM 2021-11-01, 10:10 6
nic nowego
Zgłoś
bercisko 2021-11-01, 10:13 2
Jak mówią lewe ryje: Jeśli fakty przeczą naszym lewackim poglądom, tym gorzej dla faktów.
Zgłoś
bubuatq 2021-11-01, 10:33 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
andrzejrobert75 2021-11-01, 11:05 3
Mają karę za najazd na Polskę..
Zgłoś
petru23 2021-11-01, 11:29 1
Wrażliwa do jest dupa gwalconej kobitki a nie dane o gw🤬cicielach
Zgłoś
KFCnigget 2021-11-01, 11:32 13
a pozostałe 40% gw🤬tów to fałszywe oskarżenia albo było zbyt ciemno żeby wysuwać zbyt pochopne i rasistowskie wnioski

albo to już nie imigranci tylko potomkowie imigrantów
Zgłoś
Alternatyw 2021-11-01, 13:11 1
Link do artykułu, badań, strony?
Zgłoś
XavierX 2021-11-01, 13:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kane84 2021-11-01, 13:30 7
odfejkuj.info/twierdzenie-ze-za-gwalty-w-szwecji-w-60-odpowiadaja-imig...
Zgłoś
dadar123 2021-11-01, 13:38 1
@kane84

Statystyka to kurewstwo. Gdzie są podane informacje o narodowościach imigrantów, skąd wiadomo, że to Syryjczycy, Pakistańczycy i reszta "ulubieńców" sadola?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem